Wednesday, December 8, 2021

Skype na stiahnutie zadarmo

Skype na stiahnutie zadarmo
Používateľ, ktorý odovzdal:Evgheniii
Dátum pridania:01.11.2019
Veľkosť súboru:26.55 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:46608
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Skype pre iPhone v App Store


Skype | Zostaňte v spojení s bezplatnými videohovormi po celom svete. Zachovanie spojení, na ktorých záleží najviac, so Skype. Keďže náš svet čelil za posledných 18 mesiacov bezprecedentným výzvam, nájsť si čas na hľadanie hlbokého ľudského spojenia nebolo nikdy dôležitejšie. A vďaka Skype to tiež nikdy nebolo jednoduchšie. Tu je návod, ako ľudia cez Skype udržiavajú svet v rozhovore. Povedzte „ahoj“ pomocou okamžitej správy, hlasového hovoru alebo videohovoru – všetko zadarmo*. Použite Skype na odosielanie SMS správ na mobilné telefóny po celom svete a pomocou SMS Connect teraz môžete čítať a odpovedať na SMS správy vášho telefónu priamo z počítača. SMS pripojenie bude uvoľnené postupne/5(M) 30. marca  · ‎Skype hovorí svetu. Povedzte „ahoj“ pomocou okamžitej správy, hlasového hovoru alebo videohovoru – všetko zadarmo*, bez ohľadu na to, na akom zariadení používajú Skype. Skype je k dispozícii na telefónoch, tabletoch, počítačoch PC a Mac. • Videohovory – povzbudzovanie nielen počuť, ale aj vidieť! Stretnite sa s 1 alebo 49 vašimi priateľmi a /5(K)




skype na stiahnutie zadarmo


Hľadá sa iné zariadenie?


Skype udržuje svet v rozhovore. Skype je k dispozícii na telefónoch, tabletoch, počítačoch PC a Mac. Spojte sa s 1 alebo 49 priateľmi a rodinou na videohovore v rozlíšení HD. Uložte si zdieľané fotografie a videá do priečinka fotoaparátu. Zdieľajte svoju obrazovku a vytvorte cestovné plány s priateľmi alebo prezentujte návrhy svojmu tímu. Uskutočňujte hlasové hovory komukoľvek na svete cez Skype. Môžete tiež volať na mobilné a pevné linky za nízke sadzby. Operátor môže účtovať poplatky za dáta. Odporúčame použiť neobmedzený dátový program alebo WiFi pripojenie. Volajte na pevné linky a mobilné telefónne čísla a posielajte SMS správy kdekoľvek na svete za dostupné ceny pomocou Skype. Oslovte používateľov mimo Skype alebo kontakty, ktoré nie sú online, výberom kreditu Skype alebo predplatného Skype. Vyberte si Skype Credit ako priebežnú možnosť volania a SMS. Ak voláte do konkrétnych destinácií, ušetrite ešte viac s mesačným predplatným. Predplatné Skype sú mesačné volacie plány, ktoré vám umožňujú uskutočňovať neobmedzené hovory alebo hovory s pevnými minútami na pevné linky a mobilné telefóny.


Ak chcete uskutočniť nákup v aplikácii, otvorte aplikáciu, prejdite na kartu Hovor a klepnite na banner Skype to Phone. Kredit a predplatné Skype zakúpené v aplikácii Skype budú účtované na váš účet iTunes po potvrdení nákupu. Váš účet bude účtovaný za obnovenie predplatného Skype v priebehu niekoľkých hodín pred koncom aktuálneho obdobia. Vaše predplatné sa obnoví automaticky, pokiaľ automatické obnovenie nevypnete aspoň niekoľko hodín pred koncom aktuálneho obdobia predplatného. Predplatné môžete spravovať tak, že prejdete do nastavení účtu Apple ID a vyberiete možnosť automatického obnovenia alebo ho kedykoľvek po zakúpení vypnete. Počúvame vašu spätnú väzbu a usilovne pracujeme na zlepšení Skype. Od nového dieťaťa až po najnovšie predajné čísla, Skype zlepšuje zdieľanie našich veľkých noviniek.


Ktokoľvek môže začať volať, písať textové správy a videokonferencie – alebo dokonca vytáčať pevné linky – vďaka intuitívnemu dizajnu. Moja priateľka a ja sme ďaleko, takže si voláme na skype na stiahnutie zadarmo kým ju nenavštívi. Výhody: Môžete očakávať, že hovory budú fungovať perfektne, ak máte obaja dobré internetové pripojenie. Aj keď sa vám internet spomalí, stále sa vidíte, ale kvalita klesá, takže video môžete načítať. Prečo mám možnosť odfotiť sa uprostred hovoru cez Skype? Doslova môžem zapnúť fotoaparát a ukázať danú osobu. Stop skype na stiahnutie zadarmo veci v mojej tvári prosím. Len zavolám a zapnem skype na stiahnutie zadarmo fotoaparát. Prial by som si, aby sa na to zameralo a aby to bolo jednoduché.


Vysoko odporúčané. A páči sa mi, že ak podržíte prst na ikone, môžete vyvolať číselník a rýchlo vložiť akékoľvek telefónne číslo v USA. Plán predplatného je veľmi lacný a veľmi dobrý. Potom to jednoducho zrušte, keď sa vrátite domov. Vývojár, Skype Communications S. Nasledujúce údaje môžu byť zhromažďované a prepojené s vašou identitou:. Postupy ochrany osobných údajov sa môžu líšiť napríklad v závislosti od funkcií, ktoré používate, alebo podľa veku. Uč sa viac. angličtina, arabčina, bulharčina, katalánčina, chorvátčina, čeština, dánčina, holandčina, estónčina, fínčina, francúzština, skype na stiahnutie zadarmo, nemčina, gréčtina, hebrejčina, hindčina, maďarčina, skype na stiahnutie zadarmo, indonézsky, taliansky, japonský, kórejský, lotyšský, litovský, malajský, nórsky bokmål, poľský, portugalský, rumunský, ruský, srbský, zjednodušený Skype na stiahnutie zadarmo, Slovenčina, slovinčina, španielčina, švédčina, thajčina, tradičná čínština, turečtina, ukrajinčina, vietnamčina.


S nastavením Rodinného zdieľania môže túto aplikáciu používať až šesť členov rodiny. Ukážka App Store. Popis Skype umožňuje svetu hovoriť. 17. december, verzia 8. Hodnotenia a recenzie. Volajte na pevné linky a mobilné telefóny v Skype na stiahnutie zadarmo. Volajte na pevné linky a mobilné telefóny v Číne. Ochrana osobných údajov aplikácie. Predajca informácií Skype Communications S. Veľkosť MB, skype na stiahnutie zadarmo. Kategória Sociálne siete. Kompatibilita iPhone vyžaduje iOS iPod touch Vyžaduje iOS Jazyky angličtina, arabčina, bulharčina, katalánčina, chorvátčina, čeština, dánčina, holandčina, estónčina, fínčina, francúzština, nemčina, skype na stiahnutie zadarmo, gréčtina, hebrejčina, hindčina, maďarčina, indonézština, taliančina, japončina, kórejčina, lotyština, litovčina, malajčina, nórčina bokmål, poľština, portugalčina, rumunčina, ruština, srbčina, zjednodušená čínština, slovenčina, slovinčina, španielčina, švédčina, thajčina, Skype na stiahnutie zadarmo Čínsky, turecký, ukrajinský, vietnamský.


Copyright © - Skype Limited, čaká sa na patenty. Skype, súvisiace ochranné známky a logá a symbol „S“ sú ochranné známky spoločnosti Skype Limited. Cena zadarmo. Podpora aplikácií webových stránok vývojára. Rodinné zdieľanie S nastavením Rodinného zdieľania môže túto aplikáciu používať až šesť členov rodiny. Viac od tohto vývojára. Sociálne siete. Mohlo by sa vám páčiť, skype na stiahnutie zadarmo. Stretnutie Jitsi. Chatrandom - Live Cam Chat App. Hornet - Queer sociálna sieť. Twoo - Spoznajte nových ľudí.


Čítaj viac




šťastný blok mod 1.7.10 stiahnuť


Výhody: Môžete očakávať, že hovory budú fungovať perfektne, ak máte obaja dobré internetové pripojenie. Nie sú potrebné žiadne inštalácie. Pridať do zoznamu želaní. Neexistuje žiadny skupinový videorozhovor. Objavte ďalšie funkcie. Vysoko odporúčané. Facebook Twitter Blogy YouTube, skype na stiahnutie zadarmo.

No comments:

Post a Comment