Tuesday, December 7, 2021

Download Kindle til pc

Download Kindle til pc
Uploader:Crashpush
Dato tilføjet:01.06.2020
Filstørrelse:69.77 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:46192
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





Download Kindle til Windows - gratis -


Jan 05,  · Amazon Kindle. Version - Rettet: sidder fast på indlæsningsskærmen - Rettet: nedbrud ved appstart Læs e-bøger på din Windows Phone 8, inklusive tusindvis af gratis Kindle-bøger. Kindle-læsningsappen har over en million* e-bøger lige ved hånden – og du behøver ikke at eje en Kindle for at bruge den. Vælg mellem over en million Kindle-bøger fra Kindle 17. april  · Installer Kindle Reader til Windows 10//8/7/Vista/XP, Mac PC eller Laptop. Det lader dig læse e-bøger med det samme i din webbrowser Jan 22,  · Download Kindle til pc til Windows for at gå ud over papir og forvandle din pc til e-bog med overlegne læseoplevelser på tværs af genrevalg. Kindle til pc har haft 1 opdatering inden for de seneste 6 5/5(87)




Download kindle til pc


Tilgængelig på


Ved at tilmelde dig Download. com, accepterer du vores vilkår for brug og anerkender datapraksis i vores privatlivspolitik. Elektroniske bøger har ændret offentlighedens læsevaner, og millioner over hele verden læser nu bøger, magasiner og andet indhold på håndholdte læsere som Amazons Kindle. Der blev lagt meget arbejde i at gøre Kindle så boglignende som muligt, samtidig med at fordelene ved en elektronisk enhed bevares, såsom en brugerdefinerbar grænseflade, variabel typestørrelse, noter, datalagring og mere. Kindle til pc er freeware, der giver dig adgang til dine Kindle-titler uden en Kindle-enhed. Dens Whispersync-funktion synkroniserer automatisk din sidste læste side, bogmærker, noter og indstillinger mellem en lang række kompatible enheder.


Installation og opsætning af Kindle til pc er et snuptag, hvis du allerede ejer en Kindle eller har en Amazon. com-konto: Indtast blot dit ID og din adgangskode, og Kindle til pc åbner med din konto på plads. Ved at klikke på Arkiverede elementer får du adgang til dine gemte titler. Kindle til pc fungerer meget som den håndholdte enhed med en grundlæggende, men ganske brugervenlig grænseflade, enkle kontroller og pc-specifikke funktioner, såsom en skitseret grafik, der dukker op med nyttige instruktioner til brug af Download kindle til pc at gøre, hvad du gør med fingrene på den håndholdte enhed. Vi klikkede på Køb i Kindle Store for at tilføje nogle titler; du kan købe e-bøger, men der er bogstaveligt talt millioner af gratis titler, der kan downloades via Amazon. com direkte til din Kindle eller, som vi opdagede, til Kindle til pc, fra websteder som Open Download Kindle til pc, Internet Archive og Gutenberg Project.


Vi behøvede ikke at kigge forbi den første side for at vælge "The Adventures of Sherlock Holmes," af Sir Arthur Conan Doyle. Et par klik, og e-bogen var i vores Arkiv. Vi åbnede den og begyndte straks at læse en faksimile af den første historie, "A Scandale in Bohemia. Ved at klikke på skrifttypeikonet på værktøjslinjen kan vi hurtigt og nemt ændre skriftstørrelse, ord pr. linje, farvetilstand og lysstyrke, som Download kindle til pc velkommen, da e-bøger varierer i tekstkvalitet, layout og kontrast. Kindles bogmærker falder aldrig ud, i modsætning til magasinkuponer og andre improviserede papirbogmærker. com skubber Kindle som intet mindre end fremtiden for læsning, og det har fået en god start på det ambitiøse mål. Kindle til pc bringer din hjemme-pc, bærbare computer og andre ikke-Kindle-enheder ind i løkken og uden at miste din plads. Tilmeld dig eller log på Log ind for at tilføje og ændre din software Fortsæt med e-mail ved at tilmelde dig Download, Download kindle til pc.


MEST POPULÆRE APPS. Gratis YouTube Downloader. IObit Uninstaller. Internet Download Manager. Avanceret SystemCare gratis. VLC medieafspiller. MacX YouTube Downloader. Microsoft Office YTD Video Downloader. Adobe Photoshop CC. VirtualDJ Avast Free Security. WhatsApp Messenger. Talende Tom Cat. Klannernes sammenstød. Undergrunds surfere. TubeMate 3. Google Play. XXX Video Player - HD X Player. YouTube Downloader og MP3 Converter Snaptube. CES live. Gratis COVID-test derhjemme. Nvidia Omniverse. Morbius frigivelse Download kindle til pc. Elizabeth Holmes fundet skyldig i Theranos-retsagen. Windows Windows. Mest populære. Nye udgivelser. Desktopforbedringer. Netværkssoftware. Download Kindle til pc fra CNET. Hjem Windows Educational Software E-bog Software Kindle til PC.


Kindle til pc fra Amazon. com Gratis redaktørernes vurdering. Hent nu. Nøgledetaljer om Kindle til pc. Download af redaktørernes anmeldelse. com Personale Jan 23, fulde specifikationer, Download kindle til pc. Hvad er nyt i version 1. Version kan indeholde uspecificerede opdateringer, forbedringer eller fejlrettelser. Udgivelse 18. august, dato tilføjet 18. august, version 1. Operativsystemer. Operativsystemer Windows, Windows 7, Windows 8, Download Kindle til pc Yderligere krav Ingen. Samlede downloadsDownloads sidste uge 1, rapportsoftware. Relateret software Se mere. Kaliber bit gratis. Administrer dit e-bogsbibliotek og synkroniser til læseenheder. Google Books Downloader gratis. Administrer og læs bog med din egen bogreol. Mobi fillæser gratis. Åbn og læs Mobi e-bøger. Gratis Epub-læser gratis, Download kindle til pc.


Læs EPUB-bøger på din pc. Se alt. Brugeranmeldelser. Vis anmeldelser. Udviklers beskrivelse af Amazon. Få den bedste læseoplevelse på din pc. Ingen Kindle påkrævet. Få adgang til dine Kindle-bøger, selvom du ikke har din Kindle med dig. Synkroniserer automatisk din sidste læste side og anmærkninger mellem enheder med Whispersync. Opret nye højdepunkter, noter og bogmærker, og administrer dem, der er oprettet på din Kindle. Læsevisning på fuld skærm, farvetilstande og lysstyrkekontroller giver en fordybende læseoplevelse, Download kindle til pc. Køb bøger i Kindle-butikken.


Læs mere




download modig browser


Østdansk designer herremode, Download kindle til pc. Lær os at kende. Din transaktion er sikker. Jeg er KU-bruger såvel som Prime, men gør ingen forskel. Du vil bestemt ikke finde en renere e-læser, der har et bibliotek så stort som Kindle. Der er et forsøg på at få dette til at ligne moderne software, men det er i bedste fald en halv indsats. Amazon Warehouse Fantastiske tilbud på brugte kvalitetsprodukter.

No comments:

Post a Comment