Wednesday, April 20, 2022

Windows 10 için Mozilla firefox ücretsiz indir

Windows 10 için Mozilla firefox ücretsiz indir
Yükleyici:Prenses-Jv
Ekleme Tarihi:07.02.2016
Dosya boyutu:50.82 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:26553
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Mozilla Firefox Tarayıcısını Edinin - Microsoft Store


İnternet sağlığı ve gizliliğine adanmış kar amacı gütmeyen Mozilla tarafından desteklenen ücretsiz bir web tarayıcısı olan Firefox'u edinin. Şu anda Windows, Mac, Linux, Android ve iOS'ta 30 Aralık,  · 31 Ocak, En yeni ücretsiz yazılımların hızlı indirilmesi!. Mozilla Firefox hızlı, hafif ve düzenli bir açık kaynak web tarayıcısıdır. Mozilla Firefox'ta halka açık lansmanında, Microsoft Internet Explorer'ın egemenliğine meydan okuyan ilk tarayıcı oldu. Mozilla Firefox Ücretsiz İndirme Bilgisayarı; Windows için Firefox'u indirin 10 64 Bit Windows için Mozilla Firefox'u şimdi Softonic'ten indirin: % güvenli ve virüssüz. Bu ay indirilenlerden daha fazlası. Mozilla Firefox'u geç 8/10(K) indirin




Windows 10 için mozilla firefox ücretsiz indir


32 bit ve 64 bit arasındaki fark nedir?


Tüm Firefox Tarayıcılarını Görüntüle. Tüm Ürünleri Görüntüle. Önce insan ürünleri yapan misyon odaklı bir organizasyon için çalışın, Windows 10 için mozilla firefox ücretsiz indir. Mozilla Hakkında Daha Fazla Bilgi. Daha Fazla Mozilla Yeniliği. Firefox Firefox Gizlilik Bildirimini İndirin. Mozilla VPN'i edinin. Firefox Tarayıcıları Firefox Tarayıcıları menüsünü kapatın Masaüstü için Firefox Windows, Mac veya Linux'ta kâr amacı gütmeyen, desteklenen tarayıcıyı edinin. için Firefox Windows 10 için Mozilla firefox ücretsiz indir Android akıllı telefonlar için özelleştirilebilir mobil tarayıcıyı edinin. iOS için Firefox iPhone veya iPad'iniz için mobil tarayıcıyı edinin. Firefox Focus Basitçe özel mobil tarama. Gizlilik Sözü Firefox'un verilerinize nasıl saygılı davrandığını öğrenin. Firefox Blogu Yeni Firefox özellikleri ve çevrimiçi ortamda güvende kalmanın yolları hakkında bilgi edinin. Sürüm Notları En son Firefox güncellemelerinin ayrıntılarını alın.


Facebook Kapsayıcı Facebook'un verilerinizi sitelerinin dışında toplamasını önlemeye yardımcı olun. Cepten Kaydedin ve web'deki en iyi hikayeleri keşfedin. Mozilla VPN Tüm cihazlarınızda tarayıcınızın ötesinde koruma elde edin. Ürün Sözü Her bir Firefox ürününün verilerinizi nasıl koruduğunu ve bunlara saygı duyduğunu öğrenin. Firefox Relay E-posta adresinizi teslim etmeden yeni hesaplar için kaydolun. Kapat Biz Kimiz menüsü Mozilla Manifestosu Misyonumuza rehberlik eden değerler ve ilkeler hakkında bilgi edinin. Mozilla Foundation Daha iyi bir web anlamına gelen Firefox'un arkasındaki kar amacı gütmeyen kuruluşla tanışın. Sağlıklı bir internet için verilen mücadeleye katılın. Kariyer Önce insan ürünleri yapan misyon odaklı bir organizasyon için Çalışır. Mozilla Blog Mozilla ve bizim için önemli olan konular hakkında bilgi edinin. İnovasyon menüsünü kapat Mozilla Merkezleri Bu etkileşimli, çevrimiçi, çok boyutlu sosyal alanda buluş. Firefox Developer Edition Yalnızca geliştiriciler için oluşturulmuş Firefox tarayıcısını edinin.


MDN Web Dokümanları Web geliştirici kaynakları için ana sayfaya göz atın. Firefox Gerçekliğini Keşfedin Windows 10 için mozilla firefox ücretsiz indir sanal gerçeklik için Firefox tarayıcısı ile web. Ortak Ses Web'in geleceğinin herkesi duyabilmesi için sesinizi bağışlayın. Masaüstü için Firefox Windows Windows bit Mac Linux Chromebook Tüm Diller. Windows için Mozilla Firefox'u İndirin Şimdi İndirin Firefox Gizlilik Bildirimi. Firefox hızlı hareket eder ve verilerinize özenle davranır - reklam izleme ve yavaşlama yok. Neyi ve ne zaman paylaşacağınızı seçin. Windows için Firefox'u indirdiğinizde tercihlerin ve yer imlerinin kolay geçişi.


Daha fazla oku




ps4 emülatörü indir


MDN Web Dokümanları Web geliştirici kaynakları için ana sayfaya göz atın. Tüm kullanıcıları tercih ettikleri seviyelerde ve ihtiyaç noktalarında barındıracak şekilde yapılmıştır. Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmemiz için çerezler kullanır. Sırlar yok. Resim İçinde Resim Bir web eğitimini izlemekten favori takımınızı izlemeye kadar, siz çoklu görev yaparken videonuz sizi takip eder. Firefox Firefox Gizlilik Bildirimini İndirin.

No comments:

Post a Comment