Thursday, April 14, 2022

Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis

Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis
Uploader:Amiram
Dato tilføjet:08.02.2019
Filstørrelse:38.36 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:50364
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





(PDF) Kvantitativ kemisk analyse 7E Daniel C. Harris | Alfredo Morales - blogger.com


29. maj  · Quantitative Chemical Analysis 9. udgave PDF-download, af Daniel C. Harris, ISBN: X, mål for denne bog Mine mål er at give en sund fysisk forståelse af principperne for analytisk kemi og at vise, hvordan disse principper er Daniel C. Harris: Kvantitativ kemisk analyse, 9. udg. José A. C. Broekaert 1. Udgivet online: 24. oktober # Springer-Verlag Berlin Heidelberg Bibliografi Kvantitativ kemisk analyse, 9. udg. Daniel C. Harris W.H. Freeman and Company, New York ISBN: Hardcover, sider 29. maj, , $ 18. sep,  · Syrer og baser-Stærke vs svage, konjugerede par. AP Chemistry er designet til at tilbyde et stringent og udfordrende kursus, der dækker de kemi og kemiske principper, der er typiske for college og universitets generelle kemikurser. Filnavn: kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf gratis blogger.dk Størrelse: Kb. Udgivet /10




Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis


Om kvantitativ kemisk analyse 9. udgave PDF:


Daniel C. Harris: Kvantitativ kemisk analyse, 9. udg. Download PDF. Anbefal dokumenter. Anal Bioanal Chem — DOI José A. Broekaert 1 Udgivet online: 24. oktober Springer-Verlag Berlin Heidelberg Bibliografi Kvantitativ kemisk analyse, 9. udg, Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis. Harris W. Den skal behandle emner fra metodernes principper til problemløsning og kan følgelig kun læres sammen med andre grundlæggende discipliner, men også med et åbent blik for de naturvidenskabelige og teknologiske områder, hvor problemer har Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis blive løst. En afhandling om analytisk kemi skal derfor tage udgangspunkt i de forskellige dele af den analytiske proces over principperne for metoderne til erhvervelsen Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis data, herunder måle- og kalibreringsteknikker samt værdital og databehandling.


Indhold Hele materialet i bogen er behandlet i 28 kapitler. Teksten starter med selve den analytiske proces, illustreret med veludvalgte eksempler. Derefter er karakteren af ​​kemiske målinger godt forklaret, og information om grundlæggende værktøjer i kemisk analyse såsom buretter, vægte og målekolber bringes frem. De eksperimentelle fejl, den statistik, der kræves i kemisk analyse, samt procedurer for kvalitetssikring og kalibrering er samlet med flot udvalgte eksempler i en let forståelig tekst. Efter disse grundlæggende kapitler indgår en behandling af den kemiske ligevægt som grundlag for alle analytiske procedurer, der involverer kemiske reaktioner.


Teorien om titreringer behandles i næste kapitel. Her diskuteres både instrumenteringen og beregningen af ​​titreringskurver. I et kapitel om aktivitet og ligevægt bringes teorien om aktivitet, aktivitetskoefficienter og hydrolyse frem, som man har brug for til behandling af monoprotisk og polyprotisk syre-base ligevægte. Dette muliggør en dybdegående behandling af syre-base titreringer, herunder påvisning af slutpunktet, Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis. Kompleksometriske titreringer med EDTA følger, og i et efterfølgende kort kapitel behandles avancerede emner i ligevægt såsom opløselighedens afhængighed af pH. Grundlæggende for elektrokemi, herunder Faraday-lovene, Nernst-ligningen og teorien om galvaniske celler bringes frem i et yderligere kapitel, som gør det muligt at behandle potentiometri, potentiometriske titreringer og elektroanalytiske teknikker, såsom elektrogravimetri, coulometri og polarografi.


En række kapitler omhandler derefter spektroskopiske metoder. Denne del starter med et kapitel om det grundlæggende i spektrofotometri, anvendelser af spektrofotometri og den nødvendige instrumentering. I kapitlet om atomspektrometri bringes teorien og instrumenteringen af ​​atomabsorption og induktivt koblet plasmaspektrometri både atomær emission og massespektrometri frem, men metoderne til faststofanalyse såsom gnist- og glødeudladningsspektrometri mangler. Også røntgenspektrometri diskuteres her med hensyn til dets grundlæggende og nogle anvendelser, dog uden at nævne nye udviklinger såsom synkrotronbaseret arbejde og totalreflektionsrøntgenspektrometri samt mikrosondeteknikker. I kapitlet om massespektrometri diskuteres værdier som opløsning og spektrometerdesign samt grænseflader til kromatografi godt. Efter de instrumentelle detektionsmetoder behandles separationsfeltet godt i de følgende kapitler.


Dette starter med de klassiske separationer, såsom ekstraktioner, og det grundlæggende i kromatografi. Et kapitel om gaskromatografi informerer godt om teorien om adskillelser på søjler og instrumentering, Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis, herunder prøveudtagning og detektionsmetoder. Yderligere væskekromatografi, herunder moderne søjlematerialer, injektionsteknikker og egnede detektionsmetoder, behandles. På grund af dets faktiske interesse er et særskilt kapitel om ionbytningskromatografi og elektroforetiske teknikker berettiget. Kapitlet om gravimetri kommer relativt sent i bogen, da dele af det skal bruges tidligere og kombinationen Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis forbrændingsanalyse er noget uventet.


Det sidste kapitel omhandler prøveforberedelse, fra prøveudtagning, formaling af faste prøver, prøveopløsning til fastfaseekstraktion. Afslutningsvis dækker arbejdet hele feltet af kemisk analyse. Sammenligning med den eksisterende litteratur Denne bog er en stor bedrift i sin fuldstændighed og illustration med eksamen- J. Broekaert beder om feltet analytisk kemi. Den står sammen med andre standardværker, såsom Skoog D's lærebog. et al. Kritisk vurdering Denne bog har en fremragende dækning af analytisk kemi, men kan naturligvis ikke omfatte alle udviklinger på forkant, såsom nye sondeteknikker, laboratorieteknologi, en detaljeret afhandling om kemometri, en.


uden at øge omfanget af arbejdet ud over den kritiske størrelse. Til alle kapitler er relevante standardværker citeret, hvorimod udvælgelsen af ​​individuelle publikationer på området bestemt kan diskuteres. Værket indeholder et meget anvendeligt stikordsregister til de gennemgåede emner. Læseranbefaling Denne bog er meget velegnet som lærebog for universitetsstuderende i kemi. Det er en fremragende referencekilde til de analytiske kemikurser på det indledende såvel som på avanceret niveau. Det er naturligvis ikke et arbejde, der er tilrådeligt som grundlag for at starte ph. orienteret forskning i de specialiserede emner analytisk kemi.


Resumé Denne bog er en opdateret introduktion til hele feltet analytisk kemi, som vil blive godt accepteret af mange kolleger, der underviser i feltet. Det bringer teorien, metoderne og strategierne for analytisk kemi på en meget velafbalanceret måde og med en bred dækning, Kvantitativ kemisk analyse 9. udgave pdf download gratis. Husk adgangskode Glemt adgangskode?


Læs mere




hvordan man downloader youtube videoer til pc


Syrer og baser. Det sidste kapitel omhandler prøveforberedelse, fra prøveudtagning, formaling af faste prøver, prøveopløsning til fastfaseekstraktion. Søg e-bog her:. Nelson lærebog i pædiatri 18. udgave online. Del dine synspunkter. Exploring Chemical Analysis 5. udgave pdf download.

No comments:

Post a Comment