Friday, April 15, 2022

Avast safezone böngésző letöltése

Avast safezone böngésző letöltése
Feltöltő:Daveaus
Dátum hozzáadva:03.10.2015
Fájl méret:27.34 Mb
Operációs rendszer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Letöltések:41055
Ár:Ingyenes* [*Ingyenes regisztráció szükséges]





Ingyenes avast safezone böngésző letöltése – avast safezone böngésző Windowshoz


Nov 22,  · Az Avast SafeZone böngésző letöltése itt: blogger.com egy avast safezone böngésző?Avast Secure Browser június 5.  · Az Avast Safezone böngésző funkciói. Beépített videó letöltő: Az Avast safezone böngésző beépített videó letöltővel rendelkezik, amely segít a videók közvetlenül a számítógépére való letöltésében. Adblockr: A Safezone böngésző beépített hirdetésblokkolóval rendelkezik, amelyet az uBlock blogger hajt.com adblocker Támogatja a webhelyek engedélyezési listáit, a harmadik felek szűrőlistáit, és január 1.  · Az Avast SafeZone Browser egy biztonságos böngésző, amely távol tartja Önt a hackerektől és az adathalász webhelyektől. Biztonságban tartja online tranzakcióit. Sajnos a cég leállította az Avast Browser letöltését. Az Avast Platformon keresztül, ha már beállított egy víruskeresőt. Csak lépjen az Eszközök menübe, és kattintson a SafeZone elemre




avast safezone böngésző letöltése


Az Avast Safezone Browser ingyenes letöltési linkjei 2019


Mint tudjuk, számos webböngésző van jelen a piacon, de az internetezés ezek egyikével nem hibátlan, mivel bármikor találkozhat rosszindulatú kóddal. A SafeZone böngészőt azonban felváltotta az Avast Secure Browser. Itt azonban mindkét böngészőről információkat kaphat az Avasttól. Az Avast Secure böngésző egy ingyenes webböngésző, amely Chromium alapú. Ez a böngésző képes megvédeni a fenyegetéseket, és ezzel együtt magánéletet biztosít a felhasználónak, nagy sebességgel szörfölhet az interneten, avast safezone böngésző letöltése, stb. Ennek a szoftvernek az egyik legnagyobb előnye, hogy egyetlen alkalmazásként érhető el, és nincs szükség az Avast biztonsági program erőszakos telepítésére. Az Avast SafeZone böngésző funkcionalitását és használhatóságát tekintve meglehetősen hasonlít utódjához, ezért itt nincs miről beszélni.


Itt információkat kaphat az Avast Secure Browser összes funkciójáról. Miután meglátogatta ezt a részt, láthatja az összes funkciót és eszközt, avast safezone böngésző letöltése, most egyszerűen kattintson bármelyikre a használathoz. Az Adblock egy olyan funkció az Avast Secure böngészőben, amely segít megakadályozni bármilyen típusú hirdetés betöltését az Ön által elért webhelyeken. Ez az akadály gyorsabbá teszi a webhelyek indulását, és ezzel együtt biztonságossá teszi a böngészési munkamenetet. Ez a funkció alapértelmezés szerint mindig aktív marad. Ezenkívül ez a funkció nem teszi lehetővé rosszindulatú tartalom letöltését az internetről, avast safezone böngésző letöltése, ami potenciálisan veszélyes lehet a számítógépére. A Jelszókezelő egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy az összes jelszót egyetlen biztonságos tárolóban vagy egyetlen helyen tárolja egyetlen fő jelszóval, hogy megjegyezze. Ez a funkció új jelszavak létrehozásában is segíthet. Az Avast SecureLine VPN virtuális csatornaként működik az interneten.


Ez egy olyan funkció, amely titkosítja az adatokat, és biztonságosabbá teszi a kapcsolatot a külvilággal, miközben a nyilvános vezeték nélküli hálózatot használja, például a repülőtéri társalgókban, kávézókban stb. A HTTP vagy a HyperText Transfer Protocol titkosítást biztosít, amely biztosítja, hogy a szerverrel való kapcsolat biztonságos legyen. A HTTPS-titkosítás az Avast Secure böngésző azon funkciója, amely biztosítja, hogy az Ön által elért összes webhely HTTPS-kapcsolatot használjon, ahol elérhető a támogatás. Ez a funkció alapértelmezés szerint is aktív. A Privacy Cleaner funkció törli a böngészési előzményeket és a webböngészőben tárolt összes adatot, például a cookie-kat és a cache-képeket.


Ez a funkció segít megtisztítani a számítógép lemezterületét minden típusú kéretlen fájltól. Az Anti-Tracking funkció megvédi a böngészési adatvédelmet a különféle reklámcégektől, elemző webhelyektől és hasonló hálózatoktól, mivel ezek a szervezetek nyomon követik az Ön online tevékenységét, avast safezone böngésző letöltése. Ez a funkció emellett szűrőkkel is rendelkezik, amelyek segítségével megszabadulhat a nyomkövető szkriptektől, törölheti a webes hibákat és más típusú információgyűjtési módszereket az elérni kívánt webhelyekről. Még akkor is, ha alapértelmezés szerint ez a funkció aktív, avast safezone böngésző letöltése. A Flash Blocker egy olyan funkció, amely a avast safezone böngésző letöltése azt javasolja, hogy blokkolja a flash tartalom betöltését a avast safezone böngésző letöltése. A flash-tartalom blokkolása elősegíti, hogy a webhelyek a szokásosnál sokkal gyorsabban töltsenek be. Ez a funkció azonban akkor működik, ha engedélyezi egy bizonyos flash-alapú webhely betöltésekor. Ez a funkció is alapértelmezés szerint engedélyezve van.


Az Extension Guard az a funkció, amely megakadályozza bármilyen típusú megbízhatatlan bővítmény telepítését az Avast Secure böngészőben. Még ez a funkció is aktív alapértelmezés szerint. A Webcam Guard egy másik szolgáltatás, amely biztosítja avast safezone böngésző letöltése vezérelheti azokat a webhelyeket, amelyek hozzáférnek a számítógép webkamerájához. Által avast safezone böngésző letöltése, ez a funkció még aktív is. A böngésző ujjlenyomata a avast safezone böngésző letöltése amely az eszközbeállításokból és a felkeresett webhelyek előzményeiből áll. Ezeket az adatokat egy reklámügynökség veszi fel, majd nyomon követheti Önt, hogy ennek megfelelően személyre szabott hirdetéseket biztosítson. Az Anti-Fingerprinting funkció nem teszi lehetővé, hogy webhelyek nyomon kövessék a digitális ujjlenyomat elfedésével, avast safezone böngésző letöltése. Ez a funkció az Ön engedélyét kéri, mielőtt bármely felkeresett webhelyet nyomon követhet.


Alapértelmezés szerint az Anti-Fingerprinting funkció inaktív. A Bank Mode szolgáltatás egy virtuális asztalt hoz létre az operációs rendszer tényleges asztalának tetején. Ez a virtuális asztal biztosítja avast safezone böngésző letöltése biztonságos környezet minden számítógépről végrehajtott tranzakcióhoz. Ez a funkció alapértelmezés szerint nincs engedélyezve, avast safezone böngésző letöltése. A Hack Check egy olyan funkció, amely lehetőséget ad annak ellenőrzésére, hogy e-mail címe nem érintett-e adatvédelmi incidensben. A Sleath Mode funkció a magánéleten alapul, amely avast safezone böngésző letöltése nem teszi lehetővé a böngészési adatok tárolását. Ez a mód minden olyan webes gyorsítótárat vagy cookie-t is töröl, amelyek nyomon követhetik online tevékenységeit. A Performance Manager egy olyan funkció, amely olyan beállításokat tartalmaz, amelyek avast safezone böngésző letöltése testreszabható a böngésző és a számítógép általános működésének javítása érdekében. A Video Downloader az a funkció, amely lehetővé teszi bármilyen videó és hang letöltését bármely olyan webhelyről, amely ilyen tartalmat kínál.


Ez a funkció önmagában is népszerűvé tette az Avast Secure Browser-t az emberek körében. A Default Browser funkció képes arra, hogy az Avast Secure böngésző automatikusan elindítson egy webhelyet vagy oldalt. Az Avast Secure böngésző egyik legnagyobb előnye a sebessége. Ez a böngésző gyorsabban tud betölteni weboldalakat, mint bármely hagyományos webböngésző. Ez a böngésző a felhasználói adatok védelmét szolgáló számos funkcióval együtt az Avast Antivirus programot is integrálja. De le kell töltenie a programot, hogy lássa a böngészőben rejlő lehetőségeket. Ennek a böngészőnek a telepítési folyamata nagyon egyszerű, mint a Google Chrome esetében.


Ennek a böngészőnek a legnagyobb hátránya azonban, hogy csak Windows rendszerekkel kompatibilis. Mivel az Avast SafeZone böngésző a jelenlegi böngésző elődje, i. e Avast Secure, ezért a teljesítmény nagyon hasonló az előző részben leírtakhoz. Ennek a böngészőnek a legnagyobb hátulütője azonban az, hogy le kell töltenie az Avast Antivirus programot a biztonságos böngésző eléréséhez. Eleinte a Secure böngésző az Avast Antivirus fizetős verziójával volt elérhető. De ebből a böngészőből az Avast Antivirus szoftver ingyenes verziója is megtalálható. Itt megtudhatja, hogyan szerezheti be az Avast Secure Browser-t és telepítheti azt a gépére. Ez egy önálló szoftver, így nem kell letöltenie az Avast Antivirus alkalmazást, avast safezone böngésző letöltése.


A folyamat megismeréséhez kövesse az alábbi lépéseket. Itt találja a letöltéshez szükséges lépéseket és avast safezone böngésző letöltése az Avast SafeZone böngésző. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket. A funkciók hatalmas választékával, avast safezone böngésző letöltése, az Avast Secure Browser a legbiztonságosabb böngésző a piacon, mint a Google Chrome, a Microsoft Edge és a Mozilla Firefox. Közvetlenül a Google Chrome után jött a Microsoft Edge sebességszámlálása, amely a harmadik leggyorsabb webböngészővé vált. Az utolsó böngésző sebességét tekintve az Avast Secure között, avast safezone böngésző letöltése, A Google Chrome, a Microsoft Edge a Mozilla Firefox.


Itt talál információkat az Avast Secure Browserrel kapcsolatos problémák megoldásáról. Ha az Avast Secure Browser nem nyílik meg a normál folyamat során, kövesse az alábbi lépéseket. A Biztonsági és adatvédelmi központ az Avasthoz elérhető új funkció Avast safezone böngésző letöltése Böngésző. De ha a Windows operációs rendszer avast safezone böngésző letöltése naprakész, avast safezone böngésző letöltése, akkor előfordulhat, hogy nem érheti el ugyanazt. Így a probléma megoldásának legjobb módja a Windows operációs rendszer frissítése a legújabb verzióra. A Windows kompatibilis verziói a 7, 8, 8. A Bank mód az Avast Antivirus szoftverhez tartozó szolgáltatás.


A víruskereső alkalmazást megfelelően telepíteni kell a Bank mód végrehajtásához. Ha most belevág egy problémába, hol a Avast safezone böngésző letöltése A mód nem működik megfelelően, majd kövesse az alábbi lépéseket. Lásd a szerző bejegyzéseit. Ugrás a tartalomra. Adblock Az Adblock egy olyan funkció az Avast Secure böngészőben, amely segít megakadályozni bármilyen típusú hirdetés betöltését az Ön által látogatott webhelyeken. Jelszókezelő A Jelszókezelő egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy az összes jelszót egyetlen biztonságos tárolóban vagy egyetlen helyen tárolja egyetlen fő jelszóval, hogy megjegyezze.


Avast SecureLine VPN Az Avast SecureLine VPN virtuális csatornaként működik az interneten. HTTPS-titkosítás A HTTP vagy a HyperText Transfer Protocol titkosítást biztosít, amely biztosítja, hogy a kiszolgálóval való kapcsolat biztonságos legyen. Privacy Cleaner A Privacy Cleaner funkció törli a böngészési előzményeket és a webböngészőben tárolt összes adatot, például a cookie-kat és a cache-képeket. Nyomon követés elleni védelem Az Anti-Tracking funkció megvédi a böngészési adatvédelmet a különféle reklámcégektől, avast safezone böngésző letöltése, elemző webhelyek és hasonló hálózatok, mivel ezek a szervezetek nyomon követik az Ön online tevékenységét. Flash Blocker A Flash Blocker egy olyan funkció, amely, ahogy a neve is sugallja, blokkolja a flash tartalmak webhelyre történő betöltését. Extension Guard Az Extension Guard az a funkció, amely megakadályozza a megbízhatatlan bővítmények telepítését az Avast Secure böngészőben.


Webcam Guard A Webcam Guard egy másik funkció, amely lehetővé teszi a számítógép webkameráját elérő webhelyek vezérlését. Ujjlenyomat-ellenes A böngésző ujjlenyomata az eszközbeállításokból és a meglátogatott webhelyek előzményeiből álló adat. Bank mód A Bank Mode szolgáltatás egy virtuális asztalt hoz létre az operációs rendszer tényleges asztalának tetején. Hack Check A Hack Check egy olyan funkció, amely lehetőséget ad annak ellenőrzésére, hogy e-mail címe nem érintett-e adatvédelmi incidensben. Lopakodó mód A Sleath Mode szolgáltatás a magánéleten alapul, amely nem teszi lehetővé a böngészési adatok tárolását. Performance Manager A Performance Manager egy olyan szolgáltatás, amely testreszabható beállításokat tartalmaz a böngésző és a számítógép általános működésének javítása érdekében.


Video Downloader A Video Downloader az a szolgáltatás, amellyel bármilyen videót és hanganyagot letölthet bármely olyan webhelyről, amely ilyen tartalmat kínál, avast safezone böngésző letöltése. Alapértelmezett böngésző Az Alapértelmezett böngésző funkció képes arra, hogy az Avast Secure böngésző automatikusan elindítson egy webhelyet vagy oldalt. Az Avast Secure Browser felhasználói értékelése Az Avast Secure böngésző egyik legnagyobb előnye az avast safezone böngésző letöltése. Az Avast SafeZone böngésző teljesítményelemzése Mivel az Avast SafeZone böngésző a jelenlegi böngésző elődje, i. Az Avast Secure Browser letöltési és telepítési folyamata Itt megtudhatja, hogyan szerezheti be az Avast Secure Browser-t és telepítheti a gépére.


Nyissa meg a kívánt webböngészőt, majd keresse fel az Avast hivatalos webhelyét. Amint rákattint erre a gombra, automatikusan elindul a telepítőfájl letöltési folyamata.


Olvass tovább




ingyenes vpn letöltés


Photoshop letöltése online. e Avast Secure, ezért a teljesítmény nagyon hasonló az előző részben leírtakhoz. május 16.: Távolítsa el a Webroot SecureAnywhere-t Windows 7 rendszeren. De ebből a böngészőből a csomagban található az ingyenes verzió Avast safezone böngésző letöltése Víruskereső szoftver. Végül nyissa meg a SafeZone böngészőt, és nézze meg, hogy az állítás szerint működik-e. Kapcsolódó cikkek : Programok engedélyezési listája az avast és az Avast offline telepítőben

No comments:

Post a Comment