Tuesday, August 23, 2022

İndirme yöneticisi android

İndirme yöneticisi android
Yükleyici:William_Mayers_Iii
Ekleme Tarihi:19.10.2020
Dosya boyutu:26.52 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:34116
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Android Apk İndirme Yöneticisi İndir


Android için Ücretsiz İndirme Yöneticisi. Windows macOS Android Linux. FDM sürümü Google Play'den yükleyin Google Play'den edinin APK indir bit / 31 MB; bit / 35 MB; Akıllı telefonda açmak için tarayın. Kullanıcılarımız ne diyor. Çocuklar, Ücretsiz İndirme Yöneticisi için çok teşekkürler! Benim gibi ortalama kullanıcıların dosya indirmesi çok kolay 06 Mart,  · Android'de, APKMirror'a yükleme için yerleşik desteğe sahip ML Manager'ı kullanabilirsiniz. NOT: Her APK dosyası, siteye gönderilmeden önce APKMirror ekibi tarafından manuel olarak incelenir. HATA:Tahmini Okuma Süresi: 40 saniye 27 Aralık,  · Android Sürümü için İndirme Yöneticisi İndirme Yöneticisi, popüler Android için İndirme Yöneticisi uygulaması için istenen birçok özelliği içerir. – Dosyaları paralel parçalar halinde indirin ve hızı artırmak için bağlantıları yeniden kullanın. Adımı, e-postamı ve web sitemi bir dahaki sefere bu tarayıcıya kaydet. 21 Ocak - Çoğu bilgisayar gibi Android de




indirme yöneticisi android


Hesap seçenekleri


Android Manager, Android cihazlarının kullanıcılarına onlara yardımcı olmayı amaçlayan gelişmiş bir yardımcı program sağlar indirme yöneticisi android Windows bilgisayarlarının rahatlığında cep telefonlarında depolanan içerik. Uygulama, USB veya Wi-Fi aracılığıyla el cihazına bağlanarak kullanıcının telefonda kayıtlı dosya ve klasörlere göz atmasına olanak tanır. Arayüz biraz kalabalık görünebilir ve görünüşü çok çekici olmayabilir, ancak hızlı erişim sağlar indirme yöneticisi android tüm araçlar ve tüm özellikler elinizin altında, indirme yöneticisi android. Bağlantı yapılandırıldıktan sonra, indirme yöneticisi android, Android Manager, cihazınızda yüklü olan uygulamaların bir listesini görüntülemenize, APK dosyalarını silmenize ve ayrıca veri yedeklemeleri gerçekleştirmenize olanak tanır.


Ek olarak, çalışan işlemlerin tam bir listesini görüntüler ve istenen APK paketlerini belirtilen bölüme sürükleyip bırakarak Android telefona yeni uygulamaları veya oyunları rahatça yüklemenizi sağlar. Yerleşik dosya gezgini, telefonunuzdaki dosya ve klasörleri görüntülemenize ve yönetmenize, favori dizinler oluşturmanıza ve özel aracı kullanarak arama yapmanıza olanak tanır. Bu uygulama kullanılarak gerçekleştirilebilecek çeşitli başka görevler vardır. Bir tuşa basarak hareket kilidi ve telefon şifresi kaldırılabilir, butonları aydınlatan ledler kapatılabilir ve LCD yoğunluğu değiştirilebilir. Wi-Fi ve BlueTooth bağlantıları sadece bir tıklama ile kapatılabilirken, tüm adres defterinizin içeriği kolayca PC'ye aktarılabilir.


Android Manager, Android kullanıcıları için tasarlanmış kapsamlı bir dosya yönetim aracıdır. Arayüz biraz geliştirilebilse de, uygulama işlevselliğe odaklanarak verileri yedeklemek, uygulamaları yüklemek ve silmek, dosyalara göz atmak ve daha fazlası için yararlı olduğunu kanıtlıyor. Telefon yöneticisi Android yönetimi Telefon yedekleme Android WiFi Yedekleme Geri Yükleme. Android Yöneticisi. Android telefonunuzu PC üzerinden yönetin, uygulamaları kurun ve silin, veri yedeklemeleri gerçekleştirin, dosya ve klasörlere göz atın ve kalıp kilitlerini kaldırın Android Yöneticisi. Android Manager 5'teki yenilikler. Android Yöneticisi 5'i İNDİRİN. Yorumları yükle. ŞİMDİ İNDİRİN, indirme yöneticisi android. Android Yöneticisi 5. en iyi alternatifler ÜCRETSİZ MyPhoneExplorer İndirme yöneticisi android Taşınabilir NbuExplorer PhotoSync Companion Taşınabilir İndirme yöneticisi android Kaydedici Gezgini Taşınabilir.


en iyi alternatifler ÜCRETLİ Gihosoft Android Veri Kurtarma Taşınabilir HappyFingers Taşınabilir Gelişmiş Uzak Alıcı Gihosoft iPhone Veri Kurtarma. ben softpedia®. Her hakkı saklıdır.


Daha fazla oku




pc emülatörü indir


Advanced Download Manager'ı indirme hakkında daha fazla bilgi için indirme yöneticisi android Telefonunuzda, kılavuzumuza göz atın: APK dosyaları nasıl yüklenir, indirme yöneticisi android. Checketry, kaba seçimde bir tür elmastır, indirme yöneticisi android. Gerçek şu ki, platform ne olursa olsun indirmeleri hızlandırma konusunda gerçekten iyiler. Bazı tarayıcılar ayrıca yerel olarak bir tane ile birlikte gelir ve indirmeler tamamlandıktan sonra indirme klasörünüzü yönetmek için her zaman dosya tarayıcılarına göz atabilirsiniz. Ayrıca indirme işlemi bittiğinde indirme listesindeki tüm dosyaları indirdikten sonra ekranı kapatmasını istemek gibi dosya indirmelerini zamanlayabilir ve diğer görevleri gerçekleştirebilirsiniz. İnternetten yüksek hızda dosya indirmeyi destekleyen yazılımdır.

No comments:

Post a Comment