Tuesday, July 5, 2022

Telefón nebude sťahovať obrázky v textových správach pre Android

Telefón nebude sťahovať obrázky v textových správach pre Android
Používateľ, ktorý odovzdal:Kaviarenská kuchyňa
Dátum pridania:08.01.2017
Veľkosť súboru:22.70 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:37328
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Telefón nesťahuje obrázky v textových správach


30. decembra  · Android nebude sťahovať obrázky, môj telefón nebude sťahovať obrázky. Vitajte v najnovšej časti našej série zameranej na riešenie problémov, ktorej cieľom je vyriešiť problémy na #Samsung #GalaxyS4. V tejto konkrétnej časti sa budeme zaoberať problémom #S4, ktorý nedokáže stiahnuť MMS, s ktorým sa väčšina našich čitateľov zrejme stretáva 6. júla v textových správach Android. Z „Nastavenia“ prejdite na „Aplikácie“. Vyberte aplikáciu MMS Service a potom klepnite na možnosti „Vymazať údaje“ a „Vymazať vyrovnávaciu pamäť“ 12. novembra  · Ak dostanem obrázkovú správu, keď sú dáta vypnuté, telefón zjavne nedokáže stiahnuť väčší súbor obrázka. PROBLÉM nastáva, keď znova zapnete svoje dáta, stiahnutie obrázka bude trvať doslova dni!! Stalo sa mi to na mojom EVO a teraz sa to deje na mojom Samsung Galaxy S2 Epic Touch. Je to problém Androidu




telefón nebude sťahovať obrázky v textových správach pre Android


Novinky MiniTool


Vera Follow Last Updated 25. mája, Môžete si zvoliť prenos multimediálnych súborov cez vašu sieť prostredníctvom služby MMS Multimedia Messaging Service, ale možno nebudete môcť stiahnuť MMS. Čo by ste mali urobiť, aby ste vyriešili nesťahovanie správ MMS? Postupujte podľa riešení uvedených v tomto príspevku od MiniTool Solution. MMS, skratka pre Multimedia Messaging Service, je funkcia, ktorá umožňuje zdieľanie multimediálnych súborov vrátane fotografií, videí a zvuku cez sieť. V súčasnosti väčšina používateľov prešla na iné aplikácie na odosielanie správ, napríklad Telegram, Facebook Messenger, WhatsApp atď. Faktom však je, že MMS stále používa veľa ľudí.


Podľa používateľov systému Android je jediným nepríjemným problémom pri používaní MMS problém so sťahovaním. Môže to byť spôsobené pomalým internetovým pripojením, problémom s nastavením, rušivými aplikáciami, poškodenou vyrovnávacou pamäťou atď. Našťastie sa to dá jednoducho vyriešiť, telefón nebude sťahovať obrázky v textových správach pre Android. Ak sa s problémom stretnete aj vy, postupujte podľa nižšie uvedených riešení, aby ste sa ho zbavili. V mnohých situáciách možno na vyriešenie niektorých problémov použiť jednoduchý reštart. Toto je základná vec, ktorú môžete urobiť. Stačí stlačiť tlačidlo napájania, kým sa nezobrazí ponuka napájania, a vybrať možnosť Reštartovať alebo Reštartovať.


Po reštartovaní telefónu skontrolujte, či si môžete stiahnuť MMS. Ak na vašom telefóne nie je stabilné internetové pripojenie, objaví sa problém, že sa správy MMS nestiahnu. Uistite sa, že máte na telefóne s Androidom zapnuté mobilné dáta alebo Wi-Fi. Potom prejdite a vyhľadajte niečo cez prehliadač a skontrolujte pripojenie. Telefón nebude sťahovať obrázky v textových správach pre Android, kvôli nastaveniu tejto funkcie nemôžete sťahovať MMS. Ak chcete problém vyriešiť, môžete ho skúsiť vypnúť. Môže to byť spôsobené obmedzením aplikácie na odosielanie správ. Ak chcete opraviť, že sa správy MMS nesťahujú, môžete tieto staré správy odstrániť, aby ste uvoľnili úložný priestor. Proste mám telefón nebude sťahovať obrázky v textových správach pre Android skúste. Chyba Prijať nedostatok úložného priestoru na zariadení so systémom Android? Tu je 7 riešení, ako rýchlo vyriešiť problém s nedostatkom úložného priestoru pre Android. Viete, že každá aplikácia obsahuje súbory vyrovnávacej pamäte, ktoré sa používajú na ukladanie údajov. Niekedy sú súbory vyrovnávacej pamäte poškodené, čo vedie k tomu, že Android MMS sa nestiahne.


Na vyriešenie tohto problému je potrebné vymazať vyrovnávaciu pamäť a údaje aplikácie na odosielanie správ. Po prvé, môžete zaviesť telefón do núdzového režimu, aby ste odstránili dôvod. V tomto režime sú všetky aplikácie tretích strán zakázané. Stačí otestovať schopnosť MMS. Ak je možné stiahnuť správy, vinníkom je aplikácia tretej strany. Niektoré čistejšie aplikácie alebo antivírusové programy zvyčajne narúšajú normálne fungovanie telefónu. Najlepším spôsobom je odinštalovať ich. Ak všetky tieto metódy nefungujú, jediným riešením je vykonať obnovenie továrenských nastavení. Môžete tak odstrániť všetky vaše súbory, aplikácie a údaje. Skôr ako to urobíte, telefón nebude sťahovať obrázky v textových správach pre Android, mali by ste si vytvoriť zálohu pre svoje zariadenie. Ako môžete opraviť, že sa správy MMS nesťahujú, ak narazíte na tento problém na telefóne s Androidom? Postupujte podľa vyššie uvedených riešení a ľahko sa toho zbavíte. Ak máte nejaké iné metódy, dajte nám vedieť v nasledujúcej časti. Facebook Twitter Linkedin Reddit Zhrnutie: Môžete si vybrať prenos multimediálnych súborov cez vašu sieť prostredníctvom služby MMS Multimedia Messaging Service, ale možno nebudete môcť stiahnuť MMS.


Čítaj viac. Tip: Ak zabudnete zálohovať súbory, ako môžete získať stratené súbory späť? Prejdite na vyskúšanie riešení v tomto príspevku - Vyriešené - Ako obnoviť údaje po obnovení továrenského nastavenia systému Android. Prejdite nadol pre ďalšiu novinku Posuňte sa nadol.


Čítaj viac




office na stiahnutie zadarmo


Podľa používateľov systému Android je jediným nepríjemným problémom pri používaní MMS problém so sťahovaním. Postupujte podľa riešení uvedených v tomto príspevku od MiniTool Solution. Keď na pridávanie obrázkov použijem akúkoľvek aplikáciu, dostanem len niekoľko najnovších obrázkov a zvyšok je prázdny b GobshyteOct 16, vo fóre: Android Lounge. Hovorí len sťahovanie a zostane to tak. Tak to poďme napraviť! Môj Android nesťahuje obrázkové správy na Facebooku Môj Android nesťahuje obrázkové správy na PC Môj Android nesťahuje obrázkové správy na Mac Môj Android nesťahuje obrázkové správy na iPhone Vitajte telefón nebude sťahovať obrázky v textových správach pre Android časť našej série riešení problémov, kde pomáhame majiteľom Samsung Galaxy S7 vyriešiť problémy, s ktorými sa stretávajú na svojom zariadení. Mali by ste tiež skúsiť skontrolovať, či sa problém vyskytuje v núdzovom režime.

No comments:

Post a Comment