Wednesday, July 27, 2022

Last ned itunes for windows 10

Last ned itunes for windows 10
Laster opp:Markross
Dato lagt til:24.08.2017
Filstørrelse:64.75 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedlastinger:35587
Pris:Gratis* [*Gratis registrering kreves]





Itunes 11 Last ned 64 bit Windows 10


Last ned macOS Catalina for en helt ny underholdningsopplevelse. Musikken, TV-programmene, filmene, podcastene og lydbøkene dine overføres automatisk til appene Apple Music, Apple TV, Apple Podcasts og Apple Books der du fortsatt vil ha tilgang til favorittfunksjonene dine i iTunes, inkludert kjøp, utleie og import. 25. desember  · Last ned iTunes 11 for Windows 10 64 bit. Utvid lytteopplevelsen din med Apple Music. Hvis du har en iPhone eller iPad, er Apple Music allerede innebygd - bare åpne Musikk-appen og trykk på "Prøv det gratis". Lytt til favorittmusikken din iTunes er tilgjengelig på de fleste plattformer, inkludert både stasjonære og mobile enheter. Siden den er utviklet av Apple, støttes Mac- og iOS-enheter bedre enn andre. iTunes har vært tilgjengelig for Windows siden , men det er viktig å sjekke riktig versjon av iTunes for å laste ned for Windows 10 for å sikre at den fungerer som den skal.8/10 (K)




Last ned itunes for windows 10


Bla gjennom nedlastinger etter produkt


Med iTunes for Windows kan du administrere hele mediesamlingen på ett sted. Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av sanger. Kjøp musikk og filmer fra iTunes Store. Og synkroniser innhold fra datamaskinen til iPhone, iPad eller iPod touch. Gå til Microsoft Store for siste nytt Last ned itunes for windows 10 av iTunes for Windows Hvis du ikke får tilgang til Microsoft Store Last ned iTunes for Windows 10 bit  Last ned iTunes for Windows 10 bit  Last ned iTunes for Windows 8 bit  Last ned iTunes for Windows 8 bit . For å navigere i iTunes, bruk knappene i navigasjonslinjen øverst i iTunes-vinduet. For å bytte til en medietype, som musikk, filmer, Last ned itunes for windows 10, TV-programmer, podcaster, Last ned itunes for windows 10, eller Lydbøker, klikk på hurtigmenyen øverst til venstre. Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av sanger, kjøp musikk fra iTunes Store, lytt til radio, eller lytt til musikk importert til iTunes.


Oppdag og abonner på podcaster som underholder, informerer og inspirerer. Bla gjennom gratis episoder og programmer om en rekke emner. Bla gjennom kategorier for å finne filmer og TV-serier du kan kjøpe, eller finne filmer du kan leie. Butikktilgjengelighet og funksjoner kan variere etter land eller region. Se hva du kan kjøpe i ditt land eller din region. Du kan bruke iTunes for Windows til å sikkerhetskopiere og oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch, og til å synkronisere innhold fra datamaskinen til enheten din. Du kan også bruke iCloud for Windows for å få tilgang til bilder, kontakter, kalendere, filer og mer på alle enhetene dine. Hvis du endrer språk i iTunes, må du kanskje avslutte iTunes og åpne på nytt Last ned itunes for windows 10. Last ned og bruk iTunes for Windows Med iTunes for Windows kan du administrere hele mediesamlingen på ett sted.


Gå til Microsoft Store for den nyeste versjonen av iTunes for Windows. Hvis du ikke får tilgang til Microsoft Store Last ned iTunes for Windows 10 bit  Last ned iTunes for Windows 10 bit  Last ned iTunes for Windows 8 bit  Last ned iTunes for Windows 8 bit . Utforsk iTunes for Windows For å navigere i iTunes, bruk knappene i navigasjonslinjen øverst i iTunes-vinduet. Lytt til musikk Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av sanger, kjøp musikk fra iTunes Store, lytt til radio, eller lytt til musikk importert til iTunes. Lytt til Apple Podcasts Oppdag og abonner på podcaster som underholder, Last ned itunes for windows 10, informere og inspirere. Se filmer og TV-serier Last ned itunes for windows 10 kategorier for å finne filmer og TV-serier du kan kjøpe, eller finne filmer du kan leie. Lytt til lydbøker Bla gjennom kategorier for å finne lydbøker du kan kjøpe.


Administrer og synkroniser iPhone, iPad eller iPod touch manuelt Du kan bruke iTunes for Windows til å sikkerhetskopiere og oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch, og til å synkronisere innhold fra datamaskinen til enheten. Trenger hjelp? Hvis du trenger hjelp til å laste ned iTunes fra Microsoft Store eller administrere iTunes på Windows 10, kontakt Microsoft. Hvis du trenger hjelp til å bruke iTunes eller noen av dets funksjoner, kontakt Apple-kundestøtte. Lær mer Finn mer informasjon om iTunes for Windows i iTunes-brukerveiledningen, Last ned itunes for windows 10. Lær hvordan du bruker restriksjoner for å blokkere eller begrense tilgang til eksplisitt innhold i iTunes Store.


Hvis du laster ned iTunes fra Microsoft Store, vil iTunes automatisk oppdatere når en ny versjon er tilgjengelig. Lær mer om oppdatering av iTunes. På en Chromebook kan du laste ned Apple Music-appen fra Google Play Store. På en Mac med den nyeste versjonen av macOS, bruk Apple Music-appenApple TV-appenApple PodcastsApple Book eller Finder i stedet for iTunes. Publisert dato: 8. november, Ja Nei. Tegngrense: Maksimal tegngrense Last ned itunes for windows 10 Start en diskusjon i Apple Support Communities. Spør andre brukere om denne artikkelen Spør andre brukere om denne artikkelen.


Les mer




Steam-verkstedet laster ikke ned abonnerte mods


iTunes er tilgjengelig på de fleste plattformer, inkludert både stasjonære og mobile enheter. Installasjon Få denne appen mens du er logget på Microsoft-kontoen din og installer på opptil ti Windows Last ned itunes for windows 10 enheter, Last ned itunes for windows 10. Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av sanger. Podcaster på Mac. Klikk nå. Få andre viktige apper til enheten din Ta Windows-opplevelsen til nye høyder med disse appene du må ha. Bare logg på med Apple-ID-en din for å se dem.

No comments:

Post a Comment