Tuesday, June 14, 2022

Sonos-sovelluksen lataus

Sonos-sovelluksen lataus
Lähettäjä:Vanee18
Lisäyspäivämäärä:16.08.2016
Tiedoston koko:78.64 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:39533
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





S2: Sonos-käyttöjärjestelmä ja ohjainsovellus | Sonos


Lataa uusi sovellus puhelimeen tai tablettiin sovelluskaupasta. Kaikki asetuksesi ja asetuksesi päivittyvät automaattisesti. Voit poistaa S1 Controller -sovelluksen laitteestasi, jos et aio käyttää sitä. Nimetty uudelleen Sonos S1 Controlleriksi, tämä sovellus tukee järjestelmiä, jotka sisältävät vanhimmat Sonos-tuotteet. Tämän sovelluksen tukemat järjestelmät saavat jatkossakin virheenkorjauksia ja tietoturvakorjauksia, mutta ne eivät saa uusia ohjelmistoominaisuuksia, jotka löytyvät uudesta Sonos S2 -sovelluksesta, eivätkä ne ole yhteensopivia Sonos-tuotteiden kanssa, jotka on julkaistu toukokuun jälkeen /5(K) Virallinen käyttöönottosovellus ja hallitset Sonos-tuotteitasi. Sonos on ensiluokkainen langaton äänijärjestelmä, jonka avulla kotisi on helppo täyttää loistavalla musiikilla, kotiteatterilla ja muulla. Mukauta järjestelmäsi kaiuttimilla, soundbarilla ja komponenteilla, jotka yhdistetään Wi-Fi:n kautta. Suoratoista mitä tahansa kappaletta, podcastia, äänikirjaa tai radiota /5(K)




sonos-sovelluksen lataus


Suositut haut


Hae kuvia Kartat Play YouTube Uutiset Gmail Drive Lisää Kalenteri Kääntäjä Mobiili Kirjat Ostokset Blogger Talous Valokuvat Videot Asiakirjat. Tiliasetukset Kirjaudu sisään. Tili Maksutavat Omat tilaukset Lunasta Osta lahjakortti Oma toivelista Pelitoimintani Vanhemman opas. Huippulistat. Uusia julkaisuja. Lisää toivelistaan, sonos-sovelluksen lataus. Virallinen sovellus Sonos-tuotteiden määrittämiseen ja hallintaan. Sonos on ensiluokkainen langaton äänijärjestelmä, jonka avulla kotisi on helppo täyttää loistavalla musiikilla, kotiteatterilla ja muulla. Mukauta järjestelmäsi kaiuttimilla, sonos-sovelluksen lataus, soundbarit ja komponentit, jotka muodostavat yhteyden WiFin kautta. Striimaa mitä tahansa kappaletta, podcastia, äänikirjaa tai radioasemaa mihin tahansa huoneeseen ja paranna TV-, elokuva- ja pelikokemustasi. Asenna järjestelmäsi helposti. Hanki vaiheittaiset ohjeet kaiuttimien asentamiseen ja lisäämiseen. Sonos-sovelluksen lataus järjestelmäsi mistä tahansa huoneesta.


Sonos-sovelluksella, sonos-sovelluksen lataus voi ohjata kaikkia kaiuttimia, soundbar-laitteita ja komponentteja. Sonos-sovelluksen lataus äänenvoimakkuustasoja, ryhmittele tuotteita synkronoituiksi tai toista jotain erilaista joka huoneessa. Yhdistä suosikkipalvelusi. Sonos on enemmän kuin sovellus. Selaa kaikkea musiikkia, podcasteja, radiota ja äänikirjoja yhdessä paikassa. Nauti Sonos Radion yksinoikeudesta. Kuuntele tuhansia ilmaisia ​​asemia järjestelmässäsi, mukaan lukien live-radio eri puolilta maailmaa, genre-asemia, artistien kuratoimia asemia ja alkuperäisiä ohjelmia Sonosilta. Paranna kotiteatterikokemustasi. Sonos-soundbarissa on erikoisasetukset televisiota, elokuvia ja pelaamista varten. Mukauta asetuksiasi. Tallenna suosikit My Sonosiin, niin pääset musiikin kuunteluun nopeammin, luo hälytyksiä, jotta voit herätä suosikkiradioasemalle tai -soittolistalle, suodata seksuaalista sisältöä ja paljon muuta.


Arvostelut Tarkista käytäntö ja tiedot. Virheenkorjauksia ja parannettu suorituskyky. Tarkemmat tiedot. Merkitse sopimattomaksi. Vieraile verkkosivustolla.


Lue lisää




T-paidan mallimalli ilmainen lataus


Joudun jatkuvasti asentamaan yksittäisiä kaiuttimia uudelleen sonos-sovelluksen lataus järjestelmä, koska se ei tunnista niitä. Vie kuuntelu uudelle tasolle Sonos S2:lla. Tiedot Myyjä Sonos, Inc. Mutta odota, siellä on enemmän. Tämä sovelluksen uusi sukupolvi tukee korkeamman resoluution ääntä, parannettua suunnittelua, parempaa turvallisuutta ja älykkäämpiä ohjelmistoja, jotka pitävät järjestelmäsi ajan tasalla.

No comments:

Post a Comment