Monday, May 16, 2022

pubg mobile bilgisayar indirme

pubg mobile bilgisayar indirme
Yükleyici:gelecek şortları
Ekleme Tarihi:25.03.2018
Dosya boyutu:2.24 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:21063
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





PUBG Mobil - İndir


PUBG MOBILE, PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS tarafından resmi olarak lisanslanan, Tencent Games'in Lightspeed & Quantum Studios tarafından bağımsız olarak oluşturulan bir Battle Royale mobil oyunudur. Mart ayında dünya çapında piyasaya sürüldü Unreal Engine 4 ile inşa edilen PUBG MOBILE, görsel kalite, haritalar, çekim deneyimi ve diğer yönlere odaklanarak, dünya çapında Milyondan Fazla İndirme ve 50 Milyon Günlük Aktif Oyuncu ile ülke ve bölgelerde yayınlanan tüm PUBG MOBILE'ı sunar. (Çin Anakarası hariç). PUBG MOBILE Hayır Sırada.SensorTower PUBG Mobile'a göre PC'de ÜCRETSİZ olarak dünya çapında indirilen en iyi mobil oyun olarak 1 numara. Şimdi tek bir dolar bile harcamadan yeni nesil battle royale oyununu PC ekranlarınızda deneyimleyin. Hayatta kalanlar denizinde nihai kurtulan olmak için gerekenlere sahip misiniz?? PUBG'yi indirin




pubg mobile indir bilgisayar


PC'de GameLoop ile PUBG MOBILE nasıl oynanır


PUBG Mobile, en popüler ve maceralı hayatta kalma oyunlarından biridir. Tencent Games tarafından geliştirilen Battle Royale oyununda oyuncular, çeşitli silahlar ve alışılmışın dışında eşyalarla bir adada ıssız bir şekilde karşı karşıya geliyorlar. PUBG Mobile veya Playerunknown Battlegrounds, özel olarak resmi mobil oyundan tasarlanmıştır. Oyunun keyfini daha büyük bir ekranda çıkarırken, haritaları, ortamları, zorlukları, silahları ve daha fazlasını çoğaltır. Bu çevrimiçi çok oyunculu oyunda süper yoğun, hızlı aksiyon sahnelerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Oyuncular, büyük ölçekli bir ölüm maçında hayatta kalmak için savaşabilir. Kalan son kişi oyunu kazanır. Hayatta kalma, bu strateji tabanlı aksiyon-macera oyununda anahtardır.


Grand Theft Auto V ve Project IGI ile karşılaştırıldığındapubg mobile indir bilgisayar oyun, aksiyon oyunu türünde daha ilgi çekici. Oyuna başladığınızda, bir uçak tüm oyuncuları ıssız bir adaya düşürür. Adadan çıkmanın tek yolu hayatta kalan tek kişi olmaktır. Oyun oyuncuları kapsadığı için, bu kadar çok sayıda katılımcıya karşı savaşı kazanmak imkansız görünüyor. PUBG her zaman heyecan verici ve bol haritaları ile bilinir. Farklı arazi ve geniş rotalarla hayatta kalmak için sağlam bir strateji oluşturmanız gerekiyor, pubg mobile indir bilgisayar.


Devasa haritalarda farklı yerlere dağılmış silahlar bulunabilir. Aslında, düşmanlarınıza hasar vermek için giyilebilir zırh, teçhizat ve diğer öğeleri de kullanabilirsiniz. Call of Duty: Warzone ve Call of Duty: Modern Warfare ile karşılaştırıldığındaPUBG Mobile hızlı aksiyon sahneleriyle geliyor. Yapmanız gereken tek şey bir saldırı, savunma, yenilgi ve hayatta kalmak. Etrafınızdaki düşmanlarla susturuculardan, keskin nişancılardan, canavar kamyonlardan ve alışılmışın dışında kılıklardan kaçmak zorlaşıyor. Çoğu battle royale oyununda olduğu gibiPUBG Mobile, sürekli küçülen bir güvenli bölge ile birlikte gelir.


Bu bölgenin dışına çıkarsanız hayatta kalmanız daha da zorlaşır. Sizi sonunda diğer oyuncularla yüzleşmeye zorlar. Her zaman tetikte olmalısın, düşmanlarını öldürmeye çalışmalısın. PUBG Mobile bağımlılık yapan, eğlenceli bir oyundur, pubg mobile indir bilgisayar, ve hızlı tempolu aksiyon ile zorlu oyun. Oyunun muazzam popülaritesi ile PUBG'nin birden fazla platformda kullanıma sunulması sadece bir zaman meselesiydi. Tencent Games nihayet Windows için PUBG'yi piyasaya sürdü ve bu mükemmel bir karar oldu. PUBG Mobile, kullanıcıların bir Microsoft Windows bilgisayarında Android ekranını kopyalamasına olanak tanıyan bir emülatörle birlikte gelir.


İşleri ilginç hale getirmek için, Auto Chess ve Mobile Legends gibi diğer birkaç oyunu oynamak için öykünücüyü kullanabilirsiniz. Bir mobil cihaz olmasa bile, oyunun tüm özelliklerine bilgisayarınızda erişilebilir olacak. En önemlisi, Windows için PUBG pubg mobile indir bilgisayar Daha iyi performans ve daha heyecan verici bir oyun deneyimi sağlayan daha büyük bir ekranda oyunun tadını çıkarırsınız. Klavye ve fare desteği ile oyun daha hızlı ve daha doğru hissettiriyor. Tıpkı diğer FPS oyunları gibi, pubg mobile indir bilgisayar, PUBG Mobile, daha akıcı ve esnek bir oyuna odaklanmanızı gerektirir. Windows PC'de ara sıra gecikmeler yaşayabilirsiniz, ancak yine de herhangi bir sorun olmadan eğlenceli bir yolculuk olacaktır. Şüphesiz PUBG Mobile, sert PUBG hayranları ve aksiyon ve battle royale türleriyle ilgilenen oyuncular için mükemmel bir seçimdir. Aksiyon türündeki diğer oyunlara kıyasla PUBG Mobile, özellikle Windows sürümüyle hayranlarına çok şey sunuyor, pubg mobile indir bilgisayar.


PUBG Mobile, birden fazla oyun modunda mevcuttur ve tek seferde birkaç oyuncuya karşı savaşmanıza olanak tanır. Bir oyun modu, sizi hem ölülere hem de yaşayanlara karşı savunmak için stratejiler planlamaya zorlayan zombi saldırılarını içerir. Oyun boyunca, PUBG sizi koltuğunuzun kenarında tutar ve bir roller coaster yolculuğuna sahip olmanızı sağlar. Bu yükleyici, PUBG Mobile video oyunuyla birlikte kendi öykünücüsünü indirir. Bu, Windows kullanarak oynayabileceğiniz ve kontrol sistemini klavye ve farenize uyarlayabileceğiniz anlamına gelir. Artı, herhangi bir özel bilgiye ihtiyacınız yok, çünkü araç temelde pubg mobile indir bilgisayar otomatik olarak oynamak için gereken her şey. Yani, sadece beş dakika sonra çekim yapacaksınız. Bir oyunun gelişimi basittir: pubg mobile indir bilgisayar Gerçek oyuncuların, bazı botlar da bulabilmenize rağmen, silahlarla dolu bir adada birbirleriyle yüzleşeceği bir battle royale'de.


Sadece biriniz ayakta kalabilirsiniz. Kendinizi mümkün olan en iyi silahlarla donatmak için ortamın etrafında hareket etmeniz ve zaman geçtikçe azalacak olan oyun alanına doğru ilerlemeniz gerekecek. Başlangıçta, PUBG Mobile yalnızca yukarıda belirtilen 'battle royale' moduna sahipti, ancak oyunun güncellenmiş sürümlerine yeni ayarlar ve modlar eklendi, pubg mobile indir bilgisayar. Aslında, oyunun en popüler modlarından biri, dört oyuncudan oluşan iki takımın çok küçük bir ortamda karşı karşıya geldiği takım ölüm maçıdır. Kırk puana ulaşan ilk takım oyunu kazanır. Ayarlar menüsünü kullanarak grafik detay seviyesini değiştirebilirsiniz. Bu özellik, oyunun görünümünü bilgisayarınızın özelliklerine göre ayarlamanız gerektiğinde yardımcı olur. Varsayılan olarak, oyun sizin için en iyi yapılandırmayı algılar, ancak isterseniz ayarları manuel olarak özelleştirebilirsiniz. Ayrıca, hem yürüyerek hem de araç kullanırken kontrolleri özelleştirebilirsiniz. PUBG Mobil Tencent pubg mobile bilgisayar indirme Buddy, PC'nizde PUBG Mobile'ın keyfini çıkarmanın harika bir yoludur.


Görseller söz konusu olduğunda, oyunun PC'lerin ve konsolların orijinal versiyonuna imrenecek çok az şeyi var ya da hiçbir şeyi yok. s un gran juego y esta'lar una gran herramienta para descargar mu os programa y uygulamaları aktivoları. Heyecan verici grafiklerle ve benzeri şeylerle dolu çok iyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! güzel oyun plzzzzzzzz beni yarı yolda bırakma oyunu yok. pubg alott oynamayı seviyorum gckht,gdkhchdhfdjgfxjgfxgshfxdhfxhxhxc,gcngdzhfdmhv. Fena değil. Bu ücretsiz bir Oyun. Yani, ücretsiz olduğu sürece, ondan fazla bir şey bekleyemezsiniz. Bu yazılımın kullanımına ilişkin yasalar ülkeden ülkeye değişiklik gösterir. Bu yasaları ihlal ediyorsa, bu programın kullanımını teşvik etmiyoruz veya tasvip etmiyoruz.


Softonic'te, cihazınıza gelebilecek olası zararları değerlendirmek ve önlemek için platformumuzda barındırılan tüm dosyaları tararız. Ekibimiz, her yeni dosya yüklendiğinde kontroller yapar ve durumlarını doğrulamak veya güncellemek için dosyaları düzenli aralıklarla gözden geçirir. Bu kapsamlı süreç, indirilebilir herhangi bir dosya için aşağıdaki gibi bir durum belirlememize olanak tanır:. Sahibiz pubg mobile indir bilgisayar dünyanın önde gelen 50'den fazla antivirüs hizmetinde bu yazılım programıyla ilişkili dosya ve URL'ler; Hayır pubg mobile indir bilgisayar tehdit algılandı. Tarama sistemimize dayanarak, bu işaretlerin muhtemelen yanlış pozitifler olduğunu belirledik. Bu, bir virüsten koruma programında kullanılan aşırı geniş algılama imzası veya algoritması nedeniyle iyi huylu bir programın yanlışlıkla kötü amaçlı olarak işaretlendiği anlamına gelir.


PUBG Mobil hakkında ne düşünüyorsunuz?? Tavsiye eder misin? Windows için PUBG Mobil. Softonic inceleme. Shaun Jooste 2 ay önce güncellendi. Tencent tarafından geliştirilen Gaming Buddy uygulaması pubg mobile indir bilgisayar, PC'nizde Android video oyunları oynamanıza izin verir. PC için PUBG Mobil. jair tarafından 14 Haziran'da gözden geçirildi, TBNRFan tarafından 9 Nisan'da gözden geçirildi, pubg mobile indir bilgisayar, Rock Amit tarafından 8 Nisan'da incelendi, Thinesh Chander tarafından 22 Mart'ta gözden geçirildi, Dogmog tarafından Mart'ta gözden geçirildi pubg mobile indir bilgisayar, Joseph Zahau tarafından 17 Ocak'ta gözden geçirildi, PUBG Mobile için yaptığınız inceleme. PUBG Mobile için yorumunuz Derecelendirme için teşekkür ederiz! İnceleme bırak. Bu utanç verici Bunun yerine bunu deneyin.


Daha fazla oku




uygulama mağazasını indir


Call of Duty: Warzone ve Call of Duty: Modern Warfare ile karşılaştırıldığındaPUBG Mobile hızlı aksiyon sahneleriyle geliyor. Resmi web sitesinden GameLoop'u indirin, ardından çalıştırın pubg mobile indir bilgisayar GameLoop'u yüklemek için exe dosyası. Başlangıçta, PUBG Mobile yalnızca yukarıda belirtilen 'battle royale' moduna sahipti, pubg mobile indir bilgisayar, ancak oyunun güncellenmiş sürümlerine yeni ayarlar ve modlar eklendi. Önce düşmanı tespit edin ve asla geri adım atmayın. Artık eşzamanlı ve bit uygulamaları destekliyor. PC 1'de GameLoop ile PUBG MOBILE nasıl oynanır. PUBG Mobile, en popüler ve maceralı hayatta kalma oyunlarından biridir.

No comments:

Post a Comment