Tuesday, May 10, 2022

Hollow Knight ilmainen lataus

Hollow Knight ilmainen lataus
Lähettäjä:Dancintoes 18
Lisäyspäivämäärä:26.03.2019
Tiedoston koko:30.34 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:41416
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Hollow Knight - Lataa


Hollow Knight on Metroidvania-videopeli, jonka on kehittänyt ja julkaissut Team Cherry. Peli julkaistiin Microsoft Windowsille, macOS:lle ja Linuxille osoitteessa Täältä voit ladata Hollow Knight -pelin ilmaiseksi Windowsille. Koko pelissä Hollow Knight on versio + 2 DLC ja julkaisutyyppinen GOG:n lisenssi.5/5(1) Lataa Hollow Knight ilmaiseksi PC:lle. Koko: Mb. Versio: v + DLC:t. Lataa torrent-tiedosto. Lataa ILMAN torrentia (dstudio) (maksiminopeus + nopea yhteys) Kuinka ladata Hollow Knight? Napsauta "Aloita lataus" -painiketta. Turvallista latausta varten valitse annettu 4/1 vaihtoehto; Sitten seuraava sivu aukeaa ja sinun on valittava Download "Hollow Knight" -asennusohjelma (tukee jatkuvia latauksia). Avaa asennusohjelma, napsauta Seuraava ja valitse bloggerin hakemisto.comted lukuaika: 6 min




hollow knight ilmainen lataus


Hollow Knight -kuvakaappaukset:


Hollow Knight ilmainen lataus sisään. Kirjaudu sivustolle Älä muista minua. Unohditko salasanasi? TOP Kuumat pelit Odotetut pelit Pelit Pelit Pelit Pelit Progamesland » Seikkailu » Hollow Knight Ilmainen täysi versio. Hollow Knight Lataa torrent kirjanmerkkeihin. Peliarvostelu Lataa nyt Lataa asennus Hollow Knight on Metroidvania-videopeli, jonka on kehittänyt ja julkaissut Team Cherry. Peli julkaistiin Microsoft Windowsille, macOS:lle ja Linuxille sekä Nintendo Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Peli kertoo tarinan ritarista, joka pyrkii paljastamaan pitkään hylätyn Hallownestin hyönteisvaltakunnan salaisuudet, hollow knight ilmainen lataus, jonka kummittelevat syvyydet vetävät puoleensa seikkailunhaluisia ja rohkeita lupauksilla aarteista ja vastauksista muinaisiin mysteereihin. Pelin jatko-osa, Hollow Knight: Silksong, on parhaillaan kehitteillä ja julkaistaan ​​Microsoft Windowsille, Macille, Linuxille ja Nintendo Switchille, Team Cherryn mukaan hollow knight ilmainen lataus alustat voivat tapahtua tulevaisuudessa.


Hollow Knightin Kickstarter-tukijat saavat myös Silksongin ilmaiseksi, kun se julkaistaan. Pelin kulku Hollow Knight on 2D Metroidvania-toimintaseikkailupeli, joka tapahtuu Hallownestissa, kuvitteellisessa muinaisessa valtakunnassa. Pelaaja ohjaa hyönteismäistä, äänetöntä ja nimetöntä ritaria tutkiessaan maanalaista maailmaa. Ritari käyttää naulaa, joka on kartion muotoinen miekka, jota käytetään sekä taistelussa että ympäristövuorovaikutuksessa. Useimmilla pelin alueilla pelaaja kohtaa vihamielisiä vikoja ja muunlaisia ​​olentoja. Lähitaistelussa käytetään naulaa vihollisten lyömiseen lyhyen matkan päästä. Pelaaja voi myös oppia loitsuja, mikä mahdollistaa pitkän kantaman hyökkäykset. Voitetut viholliset pudottavat valuutan nimeltä Geo. Ritari aloittaa rajoitetulla määrällä naamioita, jotka edustavat hahmon osumia. Kun ritari saa vahinkoa viholliselta tai ympäristöltä, naamio vähennetään. Iskemällä vihollisia ritari saa sielun, joka on tallennettu sieluastiaan. Jos kaikki naamarit katoavat, ritari kuolee ja varjo ilmestyy siihen paikkaan.


Pelaaja menettää myös kaiken Geon ja voi pitää sisällään pienen määrän soulia. Pelaajan on voitettava Shade saadakseen takaisin kadonneen valuutan ja kantaakseen normaalin määrän sielua. Peli jatkuu viimeiseltä käyntipenkiltä – ne ovat hajallaan pelimaailmassa ja toimivat pelastuspisteinä. Aluksi pelaaja voi käyttää Soulia vain "Focus" -sovelluksella naamioiden luomiseen, mutta pelin edetessä pelaaja avaa useita loitsuja, hollow knight ilmainen lataus, jotka kuluttavat sielun. Monilla alueilla on haastavampia vihollispomoja, jotka pelaajan on ehkä voitettava järjestyksessä hollow knight ilmainen lataus edistyä edelleen. Joidenkin pomojen päihittäminen antaa pelaajalle uusia kykyjä. Myöhemmin pelissä pelaaja hankkii "unien naulan", legendaarisen terän, joka voi "leikkauttaa verhon läpi unien ja heräämisen välillä".


Sen avulla pelaaja voi kohdata haastavampia versioita joistakin pomoista ja murtaa sen, mikä sinetöi polun lopulliseen pomoon. Pelin aikana pelaaja kohtaa ei-pelaajahahmoja, joiden kanssa he voivat olla vuorovaikutuksessa. Nämä hahmot tarjoavat tietoa pelin juonesta tai tarinasta, tarjoavat apua ja myyvät tavaroita tai palveluita. Pelaaja voi päivittää ritarinaulan tehdäkseen enemmän vahinkoa tai löytää sielualuksia kuljettamaan lisää sielua. Kurssin aikana hollow knight ilmainen lataus pelissä pelaaja hankkii esineitä, jotka tarjoavat uusia liikkumiskykyjä. Niihin kuuluu ylimääräinen hyppy ilmassa Monarch Wings, joka kiinnittyy seiniin ja hyppää niiltä Mantis Clwand nopea viiva Mothwing viitta. Pelaaja voi myös oppia muita taistelukykyjä, jotka tunnetaan nimellä kynsitaide ja edellä mainitut loitsut. Räätälöidäkseen ritaria entisestään pelaaja voi varustaa erilaisia ​​Charmeja, joita voi löytää tai ostaa NPC:iltä.


Joitakin niiden vaikutuksia ovat: paremmat taistelukyvyt tai -taidot, enemmän naamioita tai niiden uusiutumista, paremmat liiketaidot, helpompi kerätä rahaa tai sielua ja transformaatio. Charmin varustaminen vie tietyn määrän rajoitettuja paikkoja, joita kutsutaan loviksi. On mahdollista käyttää Charmia, joka vaatii enemmän kuin käytettävissä oleva määrä lovia, hollow knight ilmainen lataus, mutta se johtaa "yliharsotukseen", jolloin ritari saa kaksinkertaisen vahingon kaikista lähteistä. Hallownest koostuu useista suurista, toisiinsa liittyvistä alueista ainutlaatuisilla teemoilla.


Vaikka Hollow Knight ei sido pelaajaa yhdelle polulle pelin läpi eikä vaadi häntä tutkimaan koko maailmaa, on esteitä, jotka rajoittavat pelaajan pääsyä alueelle. Pelaajan on ehkä edettävä pelin tarinassa tai hankittava tietty liikekyky, taito tai esine edistyäkseen eteenpäin. Nopeaa matkaakseen pelin maailman halki pelaaja voi hyödyntää Stag Stationeja, tunneliverkoston terminaaleja; soitin voi matkustaa vain aiemmin vierailluille ja lukitsemattomille asemille. Muut nopeat matkustustavat, hollow knight ilmainen lataus, kuten raitiovaunut, hissit ja "Dreamgate", kohdataan myöhemmin pelissä. Kun pelaaja saapuu uudelle alueelle, heillä ei ole pääsyä ympäristön karttaan.


Heidän täytyy löytää Cornifer, kartografi, ostaakseen karkean kartan. Kun pelaaja tutkii aluetta, kartasta tulee tarkempi ja täydellisempi, vaikka se päivittyy vain penkillä istuessaan. Pelaajan on ostettava tiettyjä esineitä täydentääkseen karttoja, nähdäkseen kiinnostavia kohteita ja asettaakseen merkkejä. Ritarin sijainti kartalla näkyy vain, jos hollow knight ilmainen lataus kantaa tiettyä charmia. Juonen peruspeli Ennen pelin alkua Wyrminä tunnettu olento kuolee lähellä Hallownestia, mutta myöhemmin esiintyy olentona, joka tunnetaan nimellä Pale King. Hallownestin ötökät palvoivat tähän aikaan Radiance-nimellä tunnettua olentoa, mutta Pale King pystyy vakuuttamaan Hallownestin bugit unohtamaan Radiancen ja hyväksymään hänet Hallownestin hallitsijaksi.


Pale King jatkaa sitten hollow knight ilmainen lataus rakentaa suuri valtakunta. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua, hollow knight ilmainen lataus, bugit alkoivat kuulla Radiancen kuiskauksia unissaan, ja tämä johti pian hulluuden ja mielettömyyden infektioon, joka vaikutti moniin Hallownestin bugeihin. Taistellakseen tätä vastaan, Pale King yritti estää tartunnan yhteen alukseen, Pale Kingin luomiin varjoolentoihin. Tämä alus sisältyi sitten Black Egg -temppeliin, ja sen sinetöi kolme tehokasta bugia, jotka tunnetaan nimellä Dreamers.


Hollow Knight ilmainen lataus pelin luokitus: 1 2 3 4 5. Kommentit 0. Lisää kommentti. Yhteystiedot © Copyright ©


Lue lisää




elokuvan lataus ilmaiseksi


Team Cherry saa jatkossa lukuisia apurahoja ehdottaakseen mekaniikkoja, jotka ovat tiedossa eteenpäin ja taaksepäin, mutta joita voidaan täysin hallita, huolimatta joistakin hyvistä ajatuksista, esimerkiksi mahdollisuus sisustaa hurmaa, joka tarjoaa monipuolisia palkintoja, jotka ovat irrotettuja. Hän menee vankityrmiin mudan alle saadakseen vaurautta, mainetta, yleistä kunnioitusta ja suosiota ritarilta, jotka eivät keränneet voimia hollow knight ilmainen lataus mene alas, mutta onko se todella niin? Pelaajan on tutkittava ja löydettävä koko maailman tarina, jossa peli tapahtuu. Vahvasti viritetyt 2D-säätimet. Nämä tarjoavat mahdollisuuden tavoittaa uusia alueita, hollow knight ilmainen lataus, kulkea tehokkaammin ja tarjoaa myös paljon etuja taistelussa.

No comments:

Post a Comment