Friday, February 4, 2022

Stiahnite si prehliadač tor

Stiahnite si prehliadač tor
Používateľ, ktorý odovzdal:Onetoughbabe23_2007
Dátum pridania:27.08.2018
Veľkosť súboru:49.63 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:34884
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Stiahnutie prehliadača Tor | TechSpot


Stiahnite si Tor Browser a zažite skutočné súkromné ​​prehliadanie bez sledovania, sledovania alebo cenzúry. Stiahnite si Tor Browser. Naše poslanie: Presadzovať ľudské práva a slobody vytváraním a nasadzovaním bezplatných a open source technológií anonymity a ochrany osobných údajov, podporou ich neobmedzenej dostupnosti a používania a podporou ich vedeckého a 21. februára,  · Aplikácia Tor Browser je na stiahnutie zadarmo a ponúka jednoduché - inštalovať, jednoducho použiteľné, bezpečné a spoľahlivé aplikácie Firewall a Security. Tor Browser je veľmi rýchly, malý, kompaktný a inovatívny Open Source Firewall a Security for Windows blogger.com Name: Tor Browser Jun 02,  · Stiahnite si zadarmo Tor Browser a anonymne prehliadajte internet a získajte prístup k temnému webu. % bezpečných, legálnych a bezplatných/10




stiahnuť prehliadač tor


Možnosti účtu


Cibuľové smerovanie Tor zostáva najlepším spôsobom na dosiahnutie úplnej anonymnej komunikácie na internete, stiahnuť prehliadač tor. S cibuľovými službami. cibuľové adresystiahnuť prehliadač tor, správcovia webových stránok môžu svojim používateľom poskytnúť anonymné pripojenia, ktoré neobsahujú metadáta alebo skrývajú metadáta pred akoukoľvek treťou stranou. Cibuľové služby sú tiež jednou z mála technológií na obchádzanie cenzúry, ktoré umožňujú používateľom obchádzať cenzúru a zároveň chrániť ich súkromie a identitu. Používatelia prehliadača Tor sa po prvýkrát budú môcť prihlásiť na používanie cibuľových stránok automaticky vždy, keď ich webové stránky sprístupnia.


Niektoré webové stránky už roky neviditeľne využívajú cibuľové služby s alternatívnymi službami, čo je naďalej vynikajúcou voľbou. Teraz existuje aj možnosť pre webové stránky, ktoré chcú, aby ich používatelia vedeli o ich cibuľovej službe, a pozvať ich, aby sa prihlásili do používania. cibuľová adresa. Vydavatelia webových stránok teraz môžu inzerovať svoju cibuľovú službu používateľom Tor pridaním hlavičky HTTP. Pri návšteve webovej stránky, ktorá má obe. onion address a Onion Location povolená cez Tor Browser, používatelia budú vyzvaní na verziu stránky s cibuľovou službou a budú požiadaní, aby sa pri prvom použití prihlásili na inováciu na službu cibule. Ak ste vývojár, zistite, ako povoliť umiestnenie cibule vo svojej službe cibule. Správcovia služieb cibule, ktorí chcú na svoje webové stránky pridať ďalšiu vrstvu zabezpečenia, môžu teraz nastaviť pár kľúčov na kontrolu prístupu a autentifikáciu. Používatelia prehliadača Tor môžu ukladať kľúče a spravovať ich cez about:preferences privacy v sekcii Onion Services Authentication.


Ak ste stiahnuť prehliadač tor vývojár, stiahnuť prehliadač tor, Naučte sa, ako zabezpečiť svoju službu cibule pomocou overenia klienta. Prehliadače tradične vykresľovali stránky dodávané prostredníctvom zabezpečeného prenosového protokolu so zelenou ikonou zámku. V polovici sa však predtým zelená ikona zámku zmenila na sivú, čo malo v úmysle znížiť dôraz na predvolený stav bezpečného pripojenia a namiesto toho, aby sa kládol väčší dôraz na prerušené alebo nezabezpečené pripojenia. Hlavné prehliadače ako Firefox a Chrome pochopili, že je prínosom pre celú používateľskú základňu, ak stiahnuť prehliadač tor nasadiť známe skúsenosti pre oboch používateľov, stiahnuť prehliadač tor.


Pri tomto rozhodnutí sledujeme Firefox a aktualizovali sme bezpečnostné indikátory prehliadača Tor, aby používatelia ľahšie pochopili, keď navštevujú nezabezpečenú webovú stránku, stiahnuť prehliadač tor. Niekedy majú používatelia problém dostať sa na stránky s cibuľou. V predchádzajúcej verzii prehliadača Tor, keď sa vyskytla chyba pri pripájaní k službe cibule, používatelia dostali štandardné chybové hlásenie Firefoxu bez informácií o tom, prečo sa nemohli pripojiť k stránke cibule. V tomto vydaní sme stiahnuť prehliadač tor zlepšil spôsob, akým Tor Browser komunikuje s používateľmi o chybách na strane klienta a siete, ktoré by mohli byť stiahnuť prehliadač tor keď sa pokúšajú navštíviť cibuľovú službu. Tor Browser teraz zobrazuje zjednodušený diagram pripojenia a ukazuje, kde sa vyskytla chyba.


Chceme, aby tieto správy boli jasné a informatívne bez toho, aby boli ohromujúce, stiahnuť prehliadač tor. org vs. To sťažuje používateľom objavovanie alebo návrat na stránku cibule. Zistili sme, že organicky vývojári pristupovali k tomuto problému rôznymi spôsobmi, väčšinou pomocou stiahnuť prehliadač tor prispôsobené ich službám, stiahnuť prehliadač tor. Vzhľadom na to, že neexistuje žiadne riešenie, ktoré by fungovalo dokonale pre všetky naše skupiny používateľov, pristúpili sme aj k tomuto problému zo širokého uhla pohľadu. Pre toto vydanie sme sa spojili s Freedom of the Press Foundation FPF a Electronic Frontier Foundation's HTTPS Everywhere, aby sme vyvinuli prvý stiahnuť prehliadač tor ľudsky zapamätateľné mená pre adresy cibuľových služieb SecureDrop:. Stiahnite si prehliadač tor z Press Foundation oslovilo malý počet ďalších mediálnych organizácií, aby sa zúčastnili, a Tor a FPF spoločne zvážia ďalšie kroky na základe spätnej väzby k tomuto počiatočnému proof-of-conceptu.


Ak nájdete chybu alebo máte návrh, ako by sme mohli toto vydanie vylepšiť, dajte nám vedieť. Ďakujem všetkým tímom v Tor a mnohým dobrovoľníkom, stiahnuť prehliadač tor, ktorí prispeli k tomuto vydaniu. Stiahnite si Tor Browser a zažite skutočné súkromné ​​prehliadanie bez sledovania, stiahnuť prehliadač tor, dohľad alebo cenzúra. Presadzovať ľudské práva a slobody vytvorením a nasadením slobodnej a open source anonymity a stiahnuť prehliadač tor technológie, ktoré podporujú ich neobmedzenú dostupnosť a používanie a podporujú ich vedecké a populárne chápanie. Prihlásiť Se. Ochranné známky, upozornenia o autorských právach a pravidlá používania tretími stranami nájdete v našich FAQ. Čo je nové. Toto nové vydanie prehliadača Tor je zamerané na pomoc používateľom porozumieť cibuľovým službám. Čo je nové? Vydavatelia webových stránok o umiestnení cibule teraz môžu inzerovať svoju službu cibule používateľom Tor pridaním hlavičky HTTP.


Onion Authentication Správcovia služieb Onion, ktorí chcú na svoje webové stránky pridať ďalšiu vrstvu zabezpečenia, môžu teraz nastaviť pár kľúčov stiahnuť prehliadač tor kontrola prístupu a autentifikácia. Vylepšené indikátory zabezpečenia panela URL Prehliadače tradične vykresľovali stránky dodávané prostredníctvom zabezpečeného prenosového protokolu so zelenou ikonou zámku. Chybové stránky pre cibuľové služby Používatelia majú niekedy problém dostať sa na stránky s cibuľou. Pre toto vydanie sme sa spojili s Freedom of the Press Foundation FPF a Electronic Frontier Foundation's HTTPS Everywhere, aby sme vyvinuli prvé osvedčené, ľudsky zapamätateľné názvy pre adresy cibuľových služieb SecureDrop: The Intercept: theintercept. cibuľa Lucy Parsons Labs: lucyparsonslabs. Nadácia onion Freedom of the Press oslovila malý počet ďalších mediálnych organizácií, aby sa zúčastnili, a Tor a FPF spoločne zvážia ďalšie kroky na základe spätnej väzby k tomuto prvotnému potvrdeniu konceptu.


Poskytnite spätnú väzbu, ak nájdete a stiahnuť prehliadač tor alebo ak máte návrh, ako by sme mohli toto vydanie vylepšiť, dajte nám vedieť. Potrebuješ pomoc? Pozrite si stránku podpory pri návšteve našej komunity s častými otázkami. Kontaktujte nás naživo! Pridajte sa k nám na IRC. Späť na predchádzajúcu stránku:Vydania - Upravte túto stránku. Stiahnite si Tor Browser Stiahnite si Tor Browser a zažite skutočné súkromné ​​prehliadanie bez sledovania, sledovania alebo cenzúry. Stiahnite si Tor Browser. Naše poslanie: Presadzovať ľudské práva a slobody vytváraním a nasadzovaním bezplatných a otvorených zdrojov anonymity a technológií ochrany súkromia, podporou ich neobmedzenej dostupnosti a používania a podporou ich vedeckého a populárneho chápania. Práca Blog Kontakt Stlačte PrivChat Darujte teraz. Prihláste sa na odber nášho bulletinu Získajte mesačné aktualizácie a príležitosti z projektu Tor: Zaregistrujte sa.


English en Català ca Deutsch de Español es Français fr Magyar nyelv hu Íslenska je Italiano it ქართული ენა ka Português Brazília pt-BR Русский 中日 z Ru Türk.


Čítaj viac




na stiahnutie gif maker


Okrem anonymného vyhľadávania môžu používatelia aj zdieľať stiahnuť prehliadač tor alebo nadviazať komunikáciu prostredníctvom rôznych platforiem bez toho, aby boli sledovaní akýmikoľvek sieťovými monitorovacími systémami. Získajte bezplatné demo, stiahnuť prehliadač tor. Sofistikovaný prehliadač izoluje všetky webové stránky, ktoré navštívite, takže sledovače a reklamy tretích strán vás nemôžu sledovať a po dokončení prehliadania automaticky vymaže všetky súbory cookie. Stiahnite si prehliadač Tor. Niekedy majú používatelia problém dostať sa na stránky s cibuľou. Presadzovať ľudské práva a slobody vytváraním a nasadzovaním bezplatných a otvorených zdrojov anonymity a technológií ochrany súkromia, podporou ich neobmedzenej dostupnosti a používania a podporovaním ich vedeckého a populárneho chápania. WizCase obsahuje recenzie napísané našimi odborníkmi.

No comments:

Post a Comment