Thursday, February 17, 2022

Harry Potter quidditch world cup pc download

Harry Potter quidditch world cup pc download
Uploader:Thelatham-familien
Dato tilføjet:14.10.2020
Filstørrelse:42.90 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:26123
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





Harry Potter Quidditch World Cup - Download


Harry Potter: Quidditch World Cup er et fantasy-sportsspil baseret på den populære bog- og filmserie. Som andre Harry Potter-spil er Quidditch World Cup spækket med action, charme og en stor portion magi. Du slår dig sammen med dit yndlings Hogwarts-hus og går på banen ved at bruge din forheksede kost til at zoome rundt på spillepladsen/10(9) Jul 18,  · Harry Potter Quidditch World Cup er et dejligt prøveversionsspil, der kun er tilgængeligt til Windows , der hører til kategorien pc-spil med underkategorien Sport og er skabt af Electronic Arts. Det er tilgængeligt for brugere med operativsystemet Windows 98 og tidligere versioner, og det er tilgængeligt på engelsk 26. december,  · Harry Potter Quidditch World Cup er et fint prøveversionsspil kun tilgængeligt til Windows, som hører til kategorien pc-spil med underkategori Sport og er blevet skabt af Electronic Arts. Den er tilgængelig for brugere med operativsystemet Windows 98 og tidligere versioner, og den er tilgængelig på engelsk




harry potter quidditch world cup pc download


Harry Potter Quidditch World Cup oversigt


Som alle Potter-heads, kunne jeg ikke vente med at hoppe på et Nimbus kosteskaft og fange narren. Quidditch World Cup leverer med succes den oplevelse. Det harry potter quidditch world cup pc download sportens seværdigheder, lyde og fornemmelser er spot-on i dette spil, og de oplåselige genstande vil holde dig til at spille i timevis. Harry Potter Quidditch World Cup Gratis download pc-spil forudinstalleret i direkte link. Harry Potter Quidditch World Cup gratis download til PC. Harry Potter: Quidditch World Cup foregår i universet af J. Quidditch World Cup Online Harry Potter And The Quidditch World Cup PC Download Torrent Spil Quidditch Online Gratis download Harry Potter Quidditch World Cup PC-spil fuld version. Harry Potter: Quidditch World Cup er en anstændig første indsats for at simulere den valgte troldmandssport, den lever ikke op til sit løfte primært på grund af træg kontrol, harry potter quidditch world cup pc download.


Spillene baseret på J. Rowlings Harry Potter franchise har altid været store kommercielle succeser, og de har kørt på jakken af ​​de vildt populære bøger. Spillenes udgiver, Electronic Arts, har dristigt forsøgt at forgrene sig fra action-eventyrspillene ved at skabe et "sports"-spil baseret på den fiktive sport quidditch, som er beskrevet i de forskellige Harry Potter-bøger og afbildet i filmene. Mens Harry Potter Quidditch World Cup er en anstændig første indsats for at simulere den valgte troldmandssport, lever den ikke op til sit løfte primært på grund af træg kontrol og overfladisk gameplay. For dem, der ikke er bekendt med Harry Potter-bøgerne eller -filmene, er quidditch nogenlunde analogt med luftbåren fodbold. Syv spillere på hvert hold kører med kosteskaft rundt i en enorm arena, mens de jagter og interagerer med fire bolde, der er i spil samtidigt.


Tre lodrette bøjler af varierende højde står i hver ende af det ovale felt, eller 'pitch', som det kaldes. Disse ringer repræsenterer målscoringsområdet for hvert hold. Tre spillere på et hold indtager 'chaser'-positionen; deres rolle ligner den for en angriber i et fodbold- eller hockeyhold. Deres primære ansvar er at score mål gennem bøjlerne ved hjælp af kvaffelen, som er en af ​​boldene i spil. Hvert mål er 10 point værd. To andre spillere på hvert hold er 'beaters', og deres rolle har ingen ækvivalent i nogen anden sport. Piskerne er bevæbnet med små flagermus, som de bruger til at slå på to magisk drevne bolde, kaldet bludgers. Blodgerne vil tilfældigt angribe spillerne på banen - slagmændenes pligt er at beskytte deres egne spillere mod snavserne, mens de bruger deres bats til at forsøge at opmuntre knubberne til at gå efter det andet hold.


En spiller er 'keeper', og som navnet antyder, er målmandens opgave at spille målmand nær de lodrette bøjler og forhindre mål. Til sidst spiller den syvende spiller på hvert hold som 'søgende'. Ligesom bludgerne er snitchen magisk selvkørende. En kamp quidditch fortsætter, indtil den gyldne snitch er fanget; den søgende, der snupper den, tjener point til sit hold. Bøgerne og filmene har altid portrætteret quidditch som et kaotisk skue. Med 14 spillere, der lyner rundt på lynhurtige kosteskafter, mens de jagter og undviger fire bolde i spil, er quidditch naturligvis en meget kompleks sport. I et forsøg fra udviklerne på at forenkle spillet for det yngre publikum, som sandsynligvis vil være de primære spillere af Quidditch World Cup, vil du direkte kontrollere chaserne og kun søgeren.


Du ser ikke ud til at have kontrol over keeperen, harry potter quidditch world cup pc download, og din interaktion med piskerne er begrænset til at trykke på bludger-knappen, hvilket vil få en af ​​dine piskere til at starte en bludger mod de modsatte chasere. Derfra kontrollerer du kun bludgeren, mens du forsøger at kollidere med fjendens kværn-bærer. Spillet gør et godt stykke arbejde med at lette dig ind i spillet quidditch og lære dig det grundlæggende. Fireholdsturneringen på Hogwarts School of Harry Potter quidditch world cup pc download og Wizardry fungerer som en udvidet tutorial. Først træner du simple begreber som aflevering, skydning og tackling, og derefter får du lov til at spille en kamp mod et af de andre huse på Hogwarts. Derefter introduceres bludgers og specielle træk, og endnu et spil i husets turnering spilles, indtil du endelig er indoktrineret med konceptet med kombinationspas, og det sidste tutorial-spil spilles med alle funktioner aktiveret.


Hvis du skulle vinde round-robin-turneringen på Hogwarts mod de andre huse, vil VM blive låst op, og du vil være i stand til at vælge mellem ni forskellige verdenshold inklusive USA, England, Australien og Tyskland og spille i det round-robin-turnering til VM. VM i Quidditch harry potter quidditch world cup pc download gør et godt stykke arbejde med at inkludere genkendelige karakterer fra bøgerne og filmene. Potter tjener som søgen efter Gryffindor, med Weasley-tvillingerne ved piskepositionerne. Malfoy er den genkendelige fjols, der spiller søgende for Slytherin, mens Harrys kærlighedsinteresse, Cho, er søgen efter Ravenclaw. Mens du går videre til VM, håndterer Ludo Bagman, den internationale leder af troldmandssport, play-by-play annonceringen. Quidditch World Cups primære fejl ligger i dens kontrol, som ofte føles træg. Spillet ser ikke ud til at gøre et særligt godt stykke arbejde med at fange harry potter quidditch world cup pc download hastigheden af ​​spillet, som det blev portrætteret i filmene.


I stedet for at føle friheden ved at flyve, føler dine spillere ofte mere, at de slæber sig gennem en tyk suppe. Der findes ingen turbo-knap til at sætte fart på dine spillere. Selvom du ikke altid vil flyve med samme hastighed, virker det som om computeren vilkårligt bestemmer, hvor hurtigt du kan flyve, eller hvor skarpt du får lov til at dreje. Aflevering er også upræcist, harry potter quidditch world cup pc download. Du har kontrol over retningen af ​​dit aflevering ved hjælp af retningspinden, men ofte vil dine holdkammerater på uforklarlig vis forlade deres afleveringsbaner, lige som du kaster kæften. Forvent at vende bolden ofte og ikke altid vide hvorfor, harry potter quidditch world cup pc download. Konsolversionerne styrer alle på samme måde, men pc-spillere, der mangler en gamepad, kan finde tastatur- og musestyringen en smule vanskelig, men ikke ulærelig. Selvom gameplayet er lidt overfladisk, gør Quidditch World Cup et ret godt stykke arbejde med visuel præsentation.


Alle banerne i spillet er smukt præsenteret, inklusive Hogwarts' bane om sommeren og vinteren og alle de ni internationale baner. Det Harry Potter quidditch world cup pc download quidditch pitch er en af ​​de mere imponerende, placeret over toppen af ​​en lavvandet koi dam med delikate broer, der buer over den. Det nordiske hold spiller inden for en mur af gletsjere; du kan se spillernes kolde ånde, når de puster ud under mellemsekvenserne. Grafikkvaliteten mellem konsollerne er ret sammenlignelig - der er ingen væsentlige forskelle at tale om, selvom Xbox- og pc-versionerne er en smule skarpere. Lyden i spillet klarede sig ikke helt så godt, da musikken var noget overdramatisk, og play-by-play annonceringen fra Bagman og Lee Jordan under Hogwarts-kampe var ekstremt gentagne. Harry Potter: Quidditch World Cup er en ret anstændig første indsats til at simulere den fiktive sport quidditch. Udviklerne har dog bestemt efterladt masser af plads til forbedringer.


Med strammere kontroller og en lille smule mere indsats i et dybere, mere strategisk gameplay, kunne Quidditch World Cup have vist sig at være et meget godt spil. Som det står, vil spillet primært appellere til hardcore Harry Potter-fans, der er villige til at overse fejlene.


Læs mere




download youtube videoer gratis


Du ser ikke ud til at have nogen kontrol over keeperen, og din interaktion med piskere er begrænset til at trykke på bludger-knappen, harry potter quidditch world cup pc download, hvilket vil få en af ​​dine beaters til at starte en sludder mod de modsatte chasere. Der er bonusudfordringer for at fuldføre den belønning med samlerbare Quidditch-kort, som igen giver dig nye evner at bruge under gameplay. Ud af disse cookies bliver de cookies, der er kategoriseret som nødvendige, gemt i din browser, som de harry potter quidditch world cup pc download som afgørende for, at hjemmesidens grundlæggende funktioner fungerer. Alt navne 哈利·波特:魁地奇世界杯, Harry Potter: קווידיץ' - verdensomspændende, Harry Potter World Cup, Harry Potter: WK Zwerkbal, Harry Potter: Världsmästerskapen i Quidditch, Harry Potter: Rumpeldunk Verdensmesterskab, Harry Potter: Rumpeldunk Verdensmesterskab, Weltmeisterschaft, Harry Potter: Quidditch copa del mundo, Harry Potter: Mistrzostwa świata w quidditchu, Harry Potter: Kviddics VilágkupaHarry Potter: Coupe du monde de quidditch, Harry Potter: Copa Mundial de Quadribol, 씘 씔 리 포 씘 씘 퀰 퀰 퀘 퀘 퀰 Brasilien Platform USA, Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Polen, Danmark, Kina Genre Sports Theme FantasyLicensed Title Publisher Electronic Arts Ltda. Saml Quidditch-kort opnået fra afsluttede udfordringer, lavet træk og vundet spil. På grund af Quidditchs lave indlæringskurve er det meget nemt for en ny spiller at hoppe ind i spillet og begynde at have det sjovt hurtigt. Hvis nogen venlig sjæl kan hjælpe, ville det betyde alverden!

No comments:

Post a Comment