Friday, January 14, 2022

ps4 uzaktan oynatmayı indirin

ps4 uzaktan oynatmayı indirin
Yükleyici:Andreybogatyrev
Ekleme Tarihi:01.12.2020
Dosya boyutu:30.37 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:30338
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





PS4 Remote Play Uygulamasını İndirin: Ücretsiz İndirme Bağlantıları - PS4 Remote Play


20 Eylül,  · PS4'e iyi uzaktan oynatma erişimi. PS4 Remote Play, Sony Interactive Entertainment Inc tarafından geliştirilen bir oyun yardımcı programı yazılımıdır. masaüstü oyunları için. Bu araç, PS4 konsollarınızı daha fazla bilgisayar veya dizüstü bilgisayar blogcusu ile bağlamanıza olanak tanır.com, PS4 Pro ve PS4 blogger'ı oynarken daha rahat akış ve taşınabilirlik sunar.comt sınırlı olarak 5 Ekim,  · PS4 Remote Play yazılım kitaplığımızdan ücretsiz olarak indirilebilir. Programın yükleyici dosyaları genellikle PS4 Remote blogger olarak bulunur.com veya blogger.com vb. Programın en popüler sürümleri , ve Yerleşik antivirüsümüz bu indirmeyi kontrol etti ve virüssüz olarak derecelendirdi/5(26) PC için PS4 Remote Play'i indirmek ve kurmak için "PS4 Remote Play Al" düğmesini tıklayın. Resmi mağazadaki ürün sayfasına yönlendirileceksiniz (çoğunlukla uygulamanın resmi web sitesidir). Lütfen sonraki talimatları izleyin: Düğmeye basın ve resmi kaynağı açın. Uygulamayı almak için kaydolmanızı isteyebilir. şarkı söylemelisin




ps4 uzaktan oynatmayı indir


Kısıtlamalar


King's Field Retrospective: Elden Ring ve Dark Souls'un Köklerini Keşfetmek'te yer aldığı gibi Biliyor muydunuz?? 3 Habere Benzer Sertifikalı Yenilikleri İndirin. PS4 Uzaktan Oynatma İndirme. Windows macOS Android. Son güncelleme:. 16 Kasım, Kullanıcı değerlendirmesi:, ps4 uzaktan oynatmayı indir. [Ayarlar] veya [Tercihler]'deki [Klavyeyi Kullan] altında bu özelliği etkinleştirin, ps4 uzaktan oynatmayı indir. [Ayarlar] veya [Tercihler]'deki [Uzaktan Oynatma için Video Kalitesi] altında çözünürlüğü ayarlayın. Bazı özelliklerin kullanımı sırasındaki kararlılık iyileştirildi. PS4 Remote Play'i kullanmak için aşağıdakilere ihtiyacınız olacak: Bilgisayar PS4 sistemi DualShock 4 kablosuz denetleyici USB kablosu veya DualShock 4 USB kablosuz adaptör Bir kablosuz adaptör kullanarak denetleyiciyi kablosuz olarak kullanabilirsiniz.


Sony Entertainment Network hesabı Yüksek hızlı İnternet bağlantısı En iyi performans için, yükleme ve indirme hızları en az 15 Mbps olan yüksek hızlı bir bağlantı öneririz. PS4 sisteminizi kurma: Bu uygulamayı kullanmadan önce PS4 sisteminizde aşağıdakileri yapmanız gerekir. Uzaktan Oynatmayı Etkinleştir. Sistemi birincil PS4 sisteminiz olarak etkinleştirin. Ardından [İnternete Bağlı Kalın] ve [PS4'ü Ağdan Açmayı Etkinleştir] onay kutularını seçin. Uzaktan Oynatmayı Kullanma: PS4 sisteminizi açın veya dinlenme moduna alın, ps4 uzaktan oynatmayı indir. Bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bir denetleyici bağlayın veya DualShock 4 USB kablosuz adaptör kullanarak eşleştirin. Bilgisayarınızda PS4 Remote Play'i başlatın ve ardından [Başlat]'a tıklayın. PS4 sisteminiz için kullanılan Sony Entertainment Network hesabınızla oturum açın. PS4 sisteminizi birincil sisteminiz olarak etkinleştirmediyseniz veya bu uygulama PS4 sisteminizi bulamıyorsa, PS4 sisteminizi ve bilgisayarınızı manuel olarak eşleştirmeniz gerekir.


Bilgisayarınızı ve PS4 sisteminizi aynı ağ üzerinden bağlayın ve ardından ps4 uzaktan oynatmayı indir ekrandaki talimatlar. Bazı oyunlar Remote Play'i desteklemiyor. Uzaktan Oynatma sırasında ses girişi ve çıkışıyla ilgili ayrıntılar için ülkeniz veya bölgeniz için müşteri destek web sitesini ziyaret edin. Android Gittiğiniz her yerde Wi-Fi aracılığıyla PS4'ünüze erişmek için PS4 Remote Play'i kullanın. PS4 ekranını mobil cihazınızda görüntüleyin. PS4'ünüzü kontrol etmek için mobil cihazınızdaki ekran denetleyicisini kullanın. Mobil cihazınızdaki mikrofonu kullanarak sesli sohbetlere katılın. Mobil cihazınızdaki klavyeyi kullanarak PS4'ünüze metin girin.


Bu uygulamayı kullanmak için aşağıdaki öğelere ihtiyacınız var: Android 5'li mobil cihazlar. Bu uygulama, doğrulanmamış cihazlarda düzgün çalışmayabilir. DUALSHOCK 4'teki dokunmatik yüzey işlevini Android 10 yüklü bir mobil cihazda kullanmak için, DUALSHOCK 4'ü destekleyen bazı Xperia akıllı telefonları ve tabletleri hariç tutan ekran denetleyicisini kullanın. Bu uygulama bir mobil ağ üzerinden kullanılamaz. Önceki sürümler: PS4 Remote Play 2. PlayStation 4'te artık sonunda PS5'te çalışabilecek bir jailbreak var. Sony, 1 Aralık'ta yama yaptı, ancak son iki hafta içinde güncellemediyseniz çalışması gerekir. Sony, God of War PC sistem gereksinimlerini yayınlıyor, Horizon Zero Dawn'a DLSS ekliyor.


PlayStation, benzer bir paket abonelik hizmeti sunmayı planlıyor ps4 uzaktan oynatmayı indir Xbox Oyun Geçişi. PS4 Remote Play 3'e benzer yazılımlar. MAME Emülatörü 0. Sony PlayStation Firmware 7. RPCS3 Sony PlayStation 3 Emülatörü 0. RPCS3, etkili bir şekilde taklit etmek için sonsuz bir hedefi olan tüm zamanların en karmaşık video oyun konsolu emülatörlerinden biri olarak adlandırılıyor ps4 uzaktan oynatmayı indir Sony PlayStation 3 ve tüm özellikleri ps4 uzaktan oynatmayı indir. İndirilenleri Ara. Minecraft Anlık Görüntüsü. RTX ile Minecraft. MSI Afterburner.


Daha fazla oku




apex legends bilgisayara indir


Gerekli değildir, ancak kurulum sürecini çok daha kolay hale getirecektir. Bu kapsamlı süreç ps4 uzaktan oynatmayı indir herhangi bir indirilebilir dosya için aşağıdaki gibi bir durum belirlememiz için:. Bir ev geniş bant kablolu ağı aracılığıyla DualSense denetleyicinizle PS5 oyunlarınızı başka bir PS5 veya PS4 konsoluna aktarın. PS4 sisteminiz için kullanılan Sony Entertainment Network hesabınızla oturum açın. Remote Play uygulamasını PS5 ana ekranınızda bulacaksınız. Uzaktan Oynatma ile, ps4 uzaktan oynatmayı indir, yüksek hızlı internet bağlantınız olan her yerde PlayStation® konsolunuzu uzaktan kontrol edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment